Hiba
 • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Adakozni, másokon segíteni jó dolog!

2017-12-14, 14:20
   |   Kategória: Pink
Az idén húsz éves jubileumát ünneplő Y’s Men Klub Egyesület Szombathely nem első alkalommal adakozott a Napsugár Közhasznú Egyesület részére.

A Napsugár Közhasznú Egyesület fogyatékkal élő fiatalokat és családtagjaikat fogja össze. Az egyesület fiataljai két művészeti csoportban (zenekar, színjátszókör) tevékenykednek. 
A Napsugár Zenekarban a fiatalok Fasching Zsuzsanna zeneterapeuta vezetésével örömzenélnek és állandó fellépői szombathelyi rendezvényeknek.


Szombaton ezen örömzenétől volt hangos a Herényi templom, ahol adventi koncertre gyűltek össze az érdeklődök. Az adventi koncert nagyon megható és felemelő volt. 

A zenélés mellett a jótékonykodás is szerepet játszott, hiszen a Y’s Men Klub tagjai több mint százezer forintot gyűjtöttek össze és ajánlottak fel a fiatalokból álló zenekar számára. Az adományt Éliás Zsuzsanna a Y’s Men Klub Egyesület elnök asszonya adta át Fasching Zsuzsannának, melyet nagy taps kísért.

A fiatalok is ajándékoztak – saját készítésű apró kézműves termékeket – a támogató egyesület tagjainak. 

A koncertről mindenki lélekben feltöltődve ment haza, az adventi várakozás pillanatait még meghatottabbá téve.

Adakozni és segíteni másokon jó dolog az év minden szakában, hiszen ezzel lelkileg is feltöltődünk.

Bődi Lívia

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb

 • Rövid hírek
  Rövid hírek AGORA Műhely Szombathelyen - Bemutatták az LMP szombathelyi képviselő-jelöltjét-  Megnyílt Hatos Csaba festőművész kiállítása. 
 • Szakmai úton jártak a Premontrei diákjai
  Szakmai úton jártak a Premontrei diákjai Biológia tagozatos diákjaink, tanáraik vezetésével szakmai úton vettek részt Budapesten. A 38 jelentkező megtekinthette a…
 • Natúrparki fórum a Hegyháton
  Natúrparki fórum a Hegyháton Mit jelente a térségnek, ha natúrparkként működhetne? Ezt a kérdést tette fel az a fórum,…
 • „Gyermekszemmel-2018”
  „Gyermekszemmel-2018” A Szombathelyi Derkovits Gyula Általános Iskola tanítói munkaközössége – Csiszár Csilla munkaközösség vezető (tel: 06 30 4116438) irányításával…
 • Megelevenedett történelem
  Megelevenedett történelem Immár tizenkettedik alkalommal hirdette meg gimnáziumunk a Kárpáti Kelemen megyei történelem csapatversenyt nyolcadik osztályos diákok…