Hiba
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Civil sajtóreggeli

2018-06-12, 14:09
   |   Kategória: Pink
Új hagyomány születik a Kámoni Arborétumban: június harmadik vasárnapján vidám családi rendezvénnyel köszöntik az édesapákat. Többek közt erről is szó volt a júniusi civil sajtóreggelin.
Június 17-én délután 2 és este 6 óra között apák napját tartanak a Kámoni Arborétumban. A díszpark működését segítő civil szervezettel és a H+ Egyesülettel közösen szervezett családi napon kincskeresés, kézműveskedés, arcfestés és sportprogramok is lesznek.

Szijjártó József - vezető, Kámoni Arborétum Látogatóközpont

“Az arborétumot viharkár érte többször is, és nagyon jelentősen sérült a növényállomány, különösen az idős fák. És ezeknek a pótlását minél előbb meg kell kezdeni, mert ugye nem egy perc alatt lesz 200 éves egy fa. És mi szeretnénk a bevétel nagy részét fölajánlani ennek a faállománynak a frissítésére, gyarapítására.”

Egy aktuális témában szervez fórumot a Vas Megyei Civil Információs Centrum: a közelmúltban életbe lépett új adatvédelmi rendelet részleteit ismertetik az érdeklődő alapítványokkal és egyesületekkel.

Nagy Krisztina - programvezető, Vas Megyei Civil Információs Centrum

“A szombathelyi önkormányzattal való jó együttműködésnek köszönhetően 19-én, kedden 16.30-tól várjuk a civil szervezetek képviselőit egy tájékoztatóra a házasságkötő terembe. A tájékoztatót Keringer Zsolt tartja, aki az önkormányzatnál adatvédelmi tisztviselő.”

A fórumot a szombathelyi civilek kezdeményezték, de bárki részt vehet rajta, akit érint az új rendelkezés.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb