Hiba
 • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Szombathely Pass

2018-06-28, 11:23
   |   Kategória: Pink
Új turisztikai kedvezménykártyát vezetnek be a vasi megyeszékhelyen. Az erről szóló határozatot a közgyűlés hétfői ülésén fogadta el. A Szombathely Pass - a rómaihoz vagy a barcelonaihoz hasonlóan - a városba látogató turistákat próbálja ösztönözni a különféle programok, szállás- és gasztronómiai lehetőségek igénybe vételére.
"Szia! A majmok bolygójára kérnék egy jegyet és van Szt. Márton-kártyám is!"

4 éve vezették be a Szent Márton-kártyát, amelyet mintegy 70 ezer szombathelyi használ több mint 100 elfogadóhelyen, így a szolgáltatások 5-20 százalékos kedvezménnyel vehetők igénybe. Az új Szombathely Pass elsősorban a megyébe és Szombathelyre látogató turistáknak szól, akik várhatóan 24, 72 vagy 120 óráig érvényes kedvezménykártyát vásárolhatnak.  

Grünwald Stefánia - ügyvezető, Savaria Turizmus Nonprofit Kft.
"Az egynapos kártyába elsősorban szombathelyi látnivalókat és attrakciókat kívánunk bevonni, hiszen elsősorban az a célunk, hogy az ide érkező vendég minél jobban ismerhesse meg a városunk attrakcióit, látnivalóit és ezzel a kártyarendszerrel az a célunk és a kedvezményekkel, hogy minél több ilyen attrakciót felkeressen a vendég."

Az új kedvezménykártyáról szóló ismertetőjében Fekete Tamás kifejtette, hogy az új pass felhasználóbarát, amely színvonalas szolgáltatások elérését teszi lehetővé. A kártya egyik nagy előnye, hogy okostelefonon keresztül is elérhető, mobilapplikáció letöltése nélkül.  

Fekete Tamás - ügyvezető, Qilaq Solutions Kft.

"Könnyen lehet csatlakozni a rendszerhez, könnyen lehet elfogadóhelyként megjelenni ebben a rendszerben és a turisták szempontjából, ha most turisztikai kártyáról beszélünk, ez azért jelent még előnyt, mert a vendégeink számára az általuk megszokott eszközön, azaz egy mobiltelefonon keresztül tudunk információt adni a térségben a turisztikai desztinációban elérhető szolgáltatásokról, attrakciókról, kedvezmény lehetőségekről."

A kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatásokról szóló koncepciót októberig kell kidolgoznia a kártyát kibocsátó Savaria Turizmus Kft-nek.


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

 • Vízügyi évértékelő
  Vízügyi évértékelő Nem volt az idén jelentős árvíz a Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóság működési területén. Egy alkalommal kellett…
 • Téligumi
  Téligumi Leginkább a lamellás szerkezet, a nagy, mély bordák, amely a havat, meg a vizet hivatott…
 • Zörej hangszerek
  Zörej hangszerek Értő kezekbe kerülnek az Örökség-serleget is kiérdemelt Egyházashetyei Zörej Zenekar hangszerei, így folytatódhat a 2002-ben…
 • Kórustalálkozó
  Kórustalálkozó Szent Mártonhoz kötődő kórusok találkoztak Szombathelyen. A házigazdán kívül két vidéki felnőtt énekkar, és egy…
 • Katasztrófavédelmi gyakorlat
  Katasztrófavédelmi gyakorlat Buszbaleset sérültjeinek mentése, eltűnt turistacsoport felkutatása és árvízi védekezés is része volt annak a nagyszabású…

Legnépszerűbb