Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Parkoló

2018-09-17, 10:41
   |   Kategória: Pink
Két hónap próbaidőre megnyitották a Haladás Sportkomplexum parkolóját. Az így nyilvánossá vált 160 hely enyhítheti a környéken élők parkolási gondjait.
Felhúzták a sorompót, nyitva van a Haladás Sportkomplexum Rohonci út felőli parkolója. A megnövekedett autósforgalom miatt egyre kevesebb a parkolóhely a Derkovits-lakótelepen, iskolaidőben pedig még többen járnak a környéken.

Gál Sándor – ügyvezető igazgató, Haladás Sportkomplexum

„Ezért úgy döntöttünk, hogy megnyitottuk ezt a déli oldal felőli nagy parkolót is a szülők előtt, illetve beüzemelésre került a kávézó itt a stadion oldalában. Az oda érkező vendégek számára is szükséges parkolóhelyet biztosítani.”

Összesen 160 parkolóhely vált nyilvánossá, ami enyhítheti a lakótelepen élők parkolási gondjait is.

Puskás Tivadar – polgármester

„Azért épült ez az egész sportkomplexum, hogy szolgálja Szombathelyt, szolgálja a szombathelyieket. Remélem, hogy ezzel a tettünkkel is Szombathelyt szolgáljuk.”

Már korábban is felmerült az ötlet, hogy – a lakók kérésére – megnyitják a Haladás Sportkomplexum parkolóját. Most Melega Miklós kezdeményezésére, az önkormányzattal és a létesítmény vezetőjével összefogva sikerült ezt megvalósítani.

Melega Miklós – képviselőjelölt

„Képviselőjelöltként is fontosnak tartom azt, hogy valamit tegyünk a parkolási helyzet javításáért itt a Derkovits lakótelepen. Hosszabb távon azt gondolom, hogy az lesz a megoldás, hogy az egész lakótelepre kiterjedő, átgondolt komplex parkolófejlesztési tervet kell kidolgozni, azonban vannak rövid távú megoldási lehetőségek is. Ezek sorába illeszkedik ez a mostani kísérlet”

Egyelőre két hónapra nyitották meg a sportkomplexum alsó parkolóját. A próbaidőre azért van szükség, hogy kiderüljön: a Haladás mérkőzéseire ki tudják-e üríteni a parkolókat, hiszen akkor minden helyre szükség van.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb