Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Vas Megyei Prima 2018 - díjátadó

2018-10-17, 16:14
   |   Kategória: Pink
Nádasi Géza orvos, Kiss Norbert autóversenyző és Süle Ferenc karnagy lett  idén Vas Megyei Prima díjas. A közönségdíjat Merklin Tímea újságíró, az ifjúsági díjat Sipos Gábor gépészmérnök kapta. A Weöres Sándor Színházban megrendezett ünnepi gálán adták át az Év vállalkozója és a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díjakat is.

A Vállalkozók Országos Szövetségének megyei elnöksége még tavasszal választott 10 kategóriában egy-egy jelöltet, közülük most a megyei tagság szavazatai döntöttek a 3 megyei Primáról. Egyikük Nádasi Géza sebészorvos, akit 10 ezernél is több sikeres műtétje tölt el büszkeséggel.

Nádasi Géza osztályvezető főorvos
Azok a betegek, illetve a visszajelzésük, akik gyógyultan távoztak, ez mindenképp egy nagy sikerélményt ad és arra ad erőt, hogy tovább folytatni kell ezt a tevékenységet.

A 13 éve sikeres autóversenyző, Kiss Norbert pályafutását is Prima díjjal ismerték el.

Kiss Norbert autóversenyző

Nagyon köszönöm a VOSZ-nak és a szervezőknek, hogy gondoltak rám, mert az autósport, az autóversenyzők nem szoktak a tradicionálisan elismert versenyzők közé tartozni, ezért is nagy megtiszteltetés, hogy megkaptam ezt a díjat.

A harmadik Prima díjat Süle Ferenc celldömölki karnagy vehette át, aki több mint 50 éve vezeti a Liszt Ferenc kórust.

Süle Ferenc karnagy

Az a titka, hogy nagyon szeretem, amit csinálok. Ha valaki nagyon szereti, és mindig legyen az énekkar előtt egy cél minden évben, én minden évben 3-4-5 alkalommal viszem őket szerepelni.

A jelöltekre a közönség is szavazhatott. A legtöbb voksot Merklin Tímea, a Vas Népe újságírója kapta.

Merklin Tímea újságíró

Nem azért dolgozik az ember, hogy sikeres legyen, hanem azért, mert fontosnak gondol dolgokat, és szereti, amit csinál. Én szerencsés vagyok, mert az életem jelentős részében azt csinálhattam, amit szeretek.

Ugyancsak a közönség döntött arról, hogy a 30 év alatti tehetségek közül az Ifjúsági Prima-díjat Sipos Gábor, a Formula Student menedzsere kapja.

Sipos Gábor gépészmérnök

A csapatommal elért eredményre nagyon büszke vagyok, komoly mezőnyben, egy nemzetközi mezőnyben meg tudtuk mutatni, hogy ez a csapat mire képes, ennek megfelelő eredményt értünk el, illetve ez a nagy egészben egy kicsi lépés, de a helyes irányba.

A rendezvényen sikeres vállalkozókat is díjaztak: Az év vasi szíjgyártója Nagy Csaba, az Év vendéglőse Wurst Sándor lett. Pammer István, Seper András és Tuczainé Régvári Marietta Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért kapott díjat.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb