Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Család-Karrier

2018-10-29, 18:41
   |   Kategória: Pink
Országos minikonferenciát tartottak az anyaságról József Attila , Mama című verse születésének előestéjén, október 27-én. A Nagycsaládosok Országos Egyesülete ezen a napon Magyarország számos helyszínén, azonos időpontban tartott hasonló rendezvényt.
Szombathelyi Alpokalja Nagycsaládos Egyesülete is csatlakozott a Családok évében ahhoz a minikonferencia sorozathoz, amelyben minden helyi szervező saját maga határozta meg a témát. Szombathelyen az édesanya és a munkahely kapott főszerepet.

Görcz Gyula Csaba-  elnök, Alpokalja Nagycsaládos Egyesület

„Egy részről van egy olyan új szervezet ami az idén tavasszal alakult, család és karrier pont, és ebből adódóan gondoltuk, hogy az édesanyákat, az anyaságot, a kisgyermekes anyaságot és a foglalkoztatást és a munkavállalás lehetőségét próbáljuk egy kicsit megvilágítani.”

Az előadók és a résztvevők kötetlenül osztották meg egymással javaslataikat, problémáikat. Az édesanyák, nagyszülők tapasztalatokat cserélhettek, a szakemberektől pedig segítséget kaphattak a munkahely és a gyermeknevelés kérdéseiben. A Szombathelyi Egyházmegyei Karitasz évek óta segít a gyermekek nyári elhelyezésében is.

Tuczainé Régvári Marietta - igazgató, Szombathelyi Egyházmegyei Karitász

“Tudjuk, hogy a családoknak ez a legnagyobb probléma. Huszonhét éve dolgozunk családsegítésben, és minden évben ezt tapasztaljuk, hogy a szülőknek a legnagyobb gond, hiszen kulccsal a nyakába, kulcsos gyerekként nevelkedni nem a legjobb, hiszen rengeteg veszély leselkedik a gyerekekre.”

A Karitász először négy, később hat, majd nyolc hétre szélesítette ki a Nardai gyerektábort , hogy a szülők biztonságban és egészségben tudják gyermekeiket. A rendezvény célja volt, hogy a résztvevők szabadon, kötöttségek nélkül beszéljenek a családról és az anyaságról.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb