Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Rotary 25

2018-11-14, 17:44
   |   Kategória: Pink
A Rotary-mozgalom tagjai vállalják a humanitárius szolgálatot, szakmai és magánéletükben magas etikai alapelveket követnek. Arra törekednek, hogy a világban terjedjen a megértés és a jó szándék. Szombathelyen 25 éve működik Rotary Klub. A negyedévszázados jubileum alkalmából a Városházán tartottak ünnepséget.
Jótékonyság és barátság – ezzel a két szóval lehet összefoglalni a rotarysok hitvallását. Jelenleg 62 tagja van a szombathelyi szervezetnek, vannak, akik nemrégiben csatlakoztak a mozgalomhoz.

Varga Balázs Péter

„Engem érdekel ez az egész. Egyszerűen azért, mert a Rotary a barátságról, a jótékonyságról, illetve arról szól, ha már eljutottunk odáig, hogy viszonylag sínre tettük az életünket és meghatározó szerepet töltünk be, akkor próbáljuk meg ezt másokkal is megosztani.”

A szervezet számos támogatást nyújtott az elmúlt két és fél évtizedben.

Pammer István – elnök, Szombathelyi Rotary Klub

„Itt Szombathelyen elsősorban olyasmit tettünk: Premontrei gimnázium ablakait kicseréltük amerikai segítséggel, most Kőszegen legutoljára egy számítógéptermet adtunk át, az Aranyhíd Központban leszőnyegeztük a tornatermet.”

Nagy sikerrel működik a Rotary Nemzetközi Diákcsere Program is, amelynek köszönhetően a világ számos országában élő fiatalok ismerkedhetnek meg egymással, és minden évben egy diák Amerikában tanulhat.

Gondár György – 1018/2019-es kormányzó, Országos Rotary Club

„Megtaláljuk azokat a projekteket, ahol tényleg segíthetünk. Azokat a szürke zónákat, ahol odatesszük magunkat mind a kiemelten sérültek vagy a kiemelten tehetségesek, tehát azok a szegmensek, ahol elkél a segítség”

A jubileumi ünnepségen Puskás Tivadar polgármester a civil szféra fontosságáról beszélt, majd díszoklevelet adott át a születésnapos klubnak.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb