Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Az Iseumot festik narancs színre

2018-11-21, 17:29
   |   Kategória: Pink
A november 25-i Világnapon a Soroptimist nemzetközi Orange the World! kampányhoz kapcsolódunk, mellyel felhívjuk környezetünk figyelmét a nők elleni erőszak megszüntetésének lehetőségére.
Az osztrák Soroptimist klubok narancs színűre „festik” lakóhelyüket jelképező jellegzetes épületüket, pl. keresztanya klubunk a güssingi várat.

Magyarországon 5 Soroptimist klub közül hárman is részt veszünk a programban, soproni testvéreink a Tűztornyot, a SI Club Budapest a III. kerületben tervez egy épületet megvilágítani. Mi Szombathelyen az Iseumot "festjük narancs színre", de a Soroptimist színeit, a kéket és citromsárgát is és a "Színezzük át a világot!" szlogent használjuk, hogy egyesületünk politikai értelemben semleges maradhasson.

Örülnénk, ha az osztrák klubokhoz hasonlóan mi is egy országot behálózó akcióval hívnánk fel a figyelmet a kezdeményezés üzenetének fontosságára: első közös projektként mindannyian kivilágíthatnánk ezen a napon egy városunkra jellemző épületet, osztrák mintára összeköthetnénk Szombathelyt, Sopronnal, Budapesttel és Szegeddel, és közös grafikával, így még nagyobb figyelmet tudnánk magunkra vonzani. Az országos összefogással megvalósulhatna a Soroptimist International mottója is: „Global voice of women”.

Klubunk K.U.S.S. (Közeledj Udvarias, Segítő Szavakkal) Projektjével a szóbeli erőszak megszüntetésére koncentrál. E témában 2016-ban tartottuk első interaktív előadásunkat és terveink közt szerepel további alkalom a beszélgetésre.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb