Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Mikulás járt a városban

2018-12-06, 17:45
   |   Kategória: Pink
December 5-én este körbejárta a várost a Mikulás - mindenütt gyereksereg készült az eljövetelére. Sok százan kaptak ajándékot, hiszen jók voltak ebben az évben is.
Az oladi Mikulásváró programsorozat első eseménye már több mint egy évtizede a kézműves foglalkozás, amely a könyvtárban várta kisebb és nagyobb gyerekeket. Az Olad Városrészért Egyesület anyagi támogatásával az érdeklődők - akik részben az iskola tanulói, részben környékbeliek - fonálból, papírból, gyöngyökből, sőt nyalókából készítenek apró figurákat

Kissné Ráczkevi Irén - könyvtáros, Oladi Szakgimnázium és Szakközépiskola

“Ami különösen a kedvencünk, a két karácsonyfa, nagyon szép és nagyon egyszerű, bonyolultnak látszik, de nagyon egyszerű, maradék fonalból, kartonpapírból, gyöngy díszítéssel szerintem kiváló karácsonyfadísz készíthető belőle.”

A Víztoronynál is összegyűlt a gyereksereg: a Mikulás itt nem szánon, hanem hintón érkezett - csomagjából mindenkinek jutott ajándék.

Több száz család jön el ide december ötödikén évről évre játszani, együtt enni egy jót, és játszani. A környékbeliek a közösségi hely korszerűsítésében bíznak.

Sátory Károly - önkormányzati képviselő

“Nagyon bízunk benne, hogy sikerülni fog a beruházás, és 1-2 év múlva már a megújult Víztorony alatt állahtunk.”

Bobó kezébe már korán csomag került.

Pehi Orsolya


“Tavaly is voltunk már itt, akkor még csak 2 éves volt, sok mindent nem fogott fel belőle, gondoltuk, idén is kijövünk, nagyon tetszett neki a Télapó és a szán, úgyhogy a kisöccsével felültek, mentek egy kört itt a Víztorony körül, és hát természetesen a csoki.”

Horváth Krisztina


“Első alkalommal látogatunk ki erre a rendezvényre, Palkó most találkozott életében másodszor a Mikulással, nagyon, nagyon tetszett neki, viszont ami még jobban tetszett, az az akadálypályák és a zsetonok, nagyon nagy benne a versenyszellem.”

A polgármester is meglátogatta a Brenner-parkban összegyűlt tömeget, az ünnep névadójáról, Szent Miklósról emlékezett meg.

A Hárofit Közhasznú Egyesülethez is megérkezett a Mikulás szerán este: a Nárai utcai székházban több száz csomagot kaptak a szociálisan nehéz helyzetben élő, jó gyermekek.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb