Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Polgármesteri ajándékozó körút

2018-12-19, 15:41
   |   Kategória: Pink
Szociális intézményeket, idősklubokat, bölcsődét is felkeres hagyományos karácsonyi ajándékozó körútján a polgármester. Elektronikus eszközök, háztartási kisgépek, játékok, kerti bútorok kerülnek a fa alá, csupa olyan dolog, aminek hasznát veszik a mindennapokban.A Zanati úti hajléktalanszálló volt a kétnapos ajándékozó körút első állomása szerdán reggel. Mosógépet és mikrohullámú sütőt kaptak az ellátottak.

Németh Klára - ügyvezető igazgató, FÉHE

"Én azt gondolom, ezek nagyon praktikus ajándékok, és a fedél nélküli emberek mindennapjait könnyebbé teszi. Nagyon sokat jelent az, hogy számon vagyunk tartva, és a fedél nélküli és fogyatékkal élő ügyfeleink is minden évben kapnak meglepetést."

A szállón élők idén is közösen karácsonyoznak. Felajánlásnak köszönhetően töltött káposztával és rétessel vendégelik meg őket, szilveszterkor pedig kocsonya és virsli lesz a menü.
A szakosított szociális intézet lakói műsorral köszöntötték a polgármestert és a képviselőket. Ide 100 ezer forint értékben jutott ajándék a fa alá.

Fekete Árpád - igazgató, Vas Megyei Szakosított Szociális Intézet

"Egy mosógépet vásároltunk, amire azért van szükségünk, mert van egy kis mosodánk, ahol a pipere dolgokat mossuk, és ott is a gépek elhasználódnak, és ilyen tekintetben ez az ajándék is a lakóink érdekeit szolgálja."

15 intézmény közel kétmillió forint értékben kapott karácsonyi csomagot az önkormányzattól. Előzetesen felmérték az igényeket, így mindenhová hasznos ajándék került, amire az intézmények adott éves költségvetéséből nem futná.

Puskás Tivadar - polgármester
"Nagyjából minden intézménynek olyan 100 ezer Ft értékben tudunk ajándékot adni. A szeretet mellett - ami a lényeg ilyenkor karácsonykor - olyan dolgokat hozunk az intézményekbe, amelyekre szükségük van."
Az I. számú idősek klubjának rendszeres látogatói kerti bútorokat kaptak ajándékba, így jó időben kényelmesen tölthetik majd idejüket az udvaron. A klubokban idén sem marad el a közös ünneplés, és karácsonykor is várják az időseket.

Kulcsár Lászlóné - intézményvezető, Pálos Károly Központ
"Karácsonykor is, 24-én, 25-én, 26-án ide jöhetnek azok, akiknek távol él a családja, vagy egyedül élnek, nem kell otthon magányosan tölteniük az egész napot, mert itt a klubban továbbra is rendelkezésükre állunk."
A bensőséges hangulatú ajándékozást követően házi süteménnyel, teával, forralt borral vendégelték meg a jelenlévőket. A polgármesteri ajándékozó körút csütörtökön folytatódik.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb