Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Családok Karácsonya az Oladi lakótelepen 2018.

2018-12-20, 14:28
   |   Kategória: Pink
„Családok Karácsonya 2017” akció keretében az Oladi Lakótelepen az Olad Városrészért Egyesület a rászoruló családok részére élelmiszercsomagokat osztott.
Szombathely Szent Márton városa Jóléti Alapítványa 2018 Karácsonyára is meghirdette rászoruló családok részére a „Családok Karácsonya” élelmiszer akciót.

Az Oladi lakótelepen az Olad Városrészért Egyesület immár negyedik éve az Oladi Általános Iskolába járó hátrányos helyzetű, rászoruló tanulók, -az Oladi Tanodába járó gyermekek-, és családjaik részére, a Katolikus Caritas oladi csoportjával, valamint a 2017-ben alakult „Nyugalom szigete Oladi Lakótelepi” nyugdíjas klubbal összefogva 50 db csomag kiosztását nyerte el.

A csomagok tartós élelmiszereket, -pl.: étolaj, liszt, húskonzerv, szaloncukor és más a karácsonyi készülődéshez szükséges hozzávalókat-, tartalmaztak.

A csomagok kiosztására a „Tanoda Karácsony” után 2017. 12. 19-án az Általános Iskola Tanodájában, és az Oladi Általános Iskola hagyomágyos karácsonyi műsora után, a lakótelepi érintettek részére pedig2017.12.19.-én az oladi lakótelepen, a Kassák Lajos utcában található idősek klubjában került sor.

Az Olad Városrészért Egyesület elnökének, -Hegedüs László-, üdvözlő szavai után a városrész önkormányzati képviselője Dr. Horváth Attila mondott köszönetet a Város vezetőinek és a Jóléti Alapítványnak azért a lehetőségért, hogy az iskolás gyerekek és a lakótelep rászoruló családjait segíthetjük.

Az ajándékot átadók éppúgy kapnak, mint adnak, szeretet, megbecsülést és azt az érzést, hogy jó adni.

Az Egyesület elnöke Goethe szavaival fejezte ki az adni, a segíteni tudás örömét: „A boldogságot nem lehet ajándékba kapni. Egyetlen titka: adni, mindíg csak adni. Jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet és sok-sok önzetlen szeretetet.”

A jelenlévő családok a meghatottan vették át az élelmiszercsomagokat.


                                                                   Hegedüs László

                                                   Olad Városrészért Egyesület Elnöke

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb