Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Körmendi Kolping farsangi bál

2019-01-27, 14:21
   |   Kategória: Pink
Hagyományosan január utolsó szombatján került megrendezésre a Kolping Farsangi bál, mely egyben az egyházközség rendezvénye is volt. A báli bevétel egy részét a hittanos fiatalok táborozásának támogatására fordítják.
Az est helyszínéül 2019. január 26-án is a Pencz-étterem szolgált, ahol megközelítőleg százötven fő részvételével tartották meg a körmendiek ez évi első kulturális programjukat.

Nagy Lajos a Kolping Család elnöke köszöntötte az egybegyűlteket, kiemelve a város elöljáróit, és a vendég Szombathely-Oladi Kolping család tagjait. Ezt követően Kiss László prézes-atya Hasznos mondanivalóval köszöntötte a vendégeket. A Kolping-bálok elmaradhatatlan nyitóprodukciójaként a múlt évben 50. évfordulóját ünneplő Béri Balog Ádám Táncegyüttes palotástánca, majd Kovács Róbert és Joó Tamás vidám jelenete következett. Nagy sikert arattak az atyák az „apáca showwal.” A finom – bőséges vacsora után ismét a színpadra lépett a Béri Balog Ádám Tácegyüttes, akik műsoruk végén felkérték a közöséget, mellyel kezdetét vette a.bál. Talpalávalót is hagyományosan a Chubby Band szolgáltatta. A belépőjegyek sorszámából kisorsolták a Kolping-tortát, majd a táncé. a mulatozásé lett a főszerep. Tánc közben felköszöntötték születésnapja alkalmából a Kolping Család elnökét. Zenében, táncban az éjféli tombolahúzáskor volt megállás. Az idén is számos értékes tombolatárgy került kisorsolásra. Új gazdája lett egy évre a Kolping-vándorcipőnek azzal, hogy a jövő évi Kolping-bálion is részt kell vennie. 

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb