Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Karitasz-bütykölde

2019-01-31, 15:44
   |   Kategória: Pink
Szenvedélybetegek, szociális és mentális problémával küzdők számára szervez képzéseket a Szombathelyi Egyházmegyei Karitasz. A kétéves programra mintegy 180 millió forintos uniós támogatást nyert a szervezet.
Hajszárítóktól hangos a Szombathelyi Egyházmegyei Karitasz egyik helyisége. 20-an, a vásárosmiskei, kemenespálfai, nagylengyeli, valamint a RÉV és a Szikla nevet viselő szombathelyi szociális központok munkatársai új technikákat alkalmazó kézműves foglalkozáson vesznek részt.

Rába Károlyné – munkatársa, Szikla Szociális Központ
2004. április 25-én kerültem ide, mivel tönkrement a munkahelyem, így ez volt a nagyon jó választás, és azóta is nagyon szeretek. Nagyon sok mindent tanultam azóta, mert én előbb ilyennel nem foglalkoztam.

Horváth Mária – munkatárs, Nagylengyel, Szent Család Szociális Központ
Van egy rózsafüzér-készítő csoportunk, azok is nagyon kreatív hölgyek, 5-6-an vannak, ők biztos, hogy könnyedén meg fogják tanulni ezt a szép kis dolgot, amit most gyakorolunk.

A karitasz 88 dolgozója sajátítja el először a készségfejlesztő technikákat, ők fogják majd továbbadni ezeket a gondozottaknak.

Farkasné Farkas Gyöngyi – tréner, Szombathelyi Egyházmegyei Karitasz
Egyrészt sikerélményt ad, hiszen a semmiből előteremtenek valamit a két kezükkel. Ez a sikerélmény rendkívül fontos, hiszen ők általában visszahúzódva élnek, elég kevés visszajelzést kapnak, másrészt azokat a készségeiket is fejleszti, ami a közösségről szól. 5.04

Az uniós támogatással megvalósuló kétéves készségfejlesztő program év végi előkészítése után most indultak el a képzések, amelyek között lesz például konfliktuskezelő, valamint speciális, a pszichiátriai és szenvedélybetegek ellátását segítő tréning is.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb