Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Civil programok

2019-02-08, 11:46
   |   Kategória: Pink
Városrészi egyesületek és érdekvédő szervezetek is bemutatták tavaszi programjaikat a legutóbbi civil sajtóreggelin. Ismeretterjesztés, jótékonykodás és vásár szerepel a kínálatban.Olad tavasszal is dolgozik, így vezette fel a városrész fejlesztésén munkálkodó szervezet vezetője közelgő programjaikat a februári civil sajtóreggelin.

Hegedüs László - elnök, Olad Városrészért Egyesület
“Február 21-én, pénteken 18 órakor az oladi lakótelepi római katolikus plébánia közösségi termében dr. Kelbert Krisztina a szombathelyi zsidóság történetéről fog egy vetített képes előadást adni Kép és emlékezet címmel. Mint tudjuk, nagyon nívós kitüntetést kapott nemrég, a Raoul Wallenberg-díjat.”

De más is lesz Oladon: márciusban példul megtartják hagyományos nőnapi virágvásárukat.

Szintén a nőnap köré szervezte márius 9-én, szombaton este 6-kor tartandó Rózsanap elnevezésű jótékonysági estjét a Zonta Club Szombathely, amelynek bevételét nevelőotthonban élő fiatalok megsegítésére fordítják. A zenés műsorral a támogatók felé fejezik ki a hálájukat, de a program nyilvános.

Pallósiné Toldi Márta - elnök, Zonta Club Szombathely
“A Zonta club is megajándékoz egy-egy magánszemélyt azzal, hogy az önzetlenség rózsája című emléklapot adjuk azért a munkáért, amit valaki hosszú időn át teljesített a Zonta-célok eléréséért. Ez mindig titkos, és egy abszolút erkölcsi elismerés, egy köszönetnyilvánítás.”

Február 22-ére, szombatra a fánksütést ajánlotta kikapcsolódásként a Vas Megyei Család-, Esélyteremtő és Önkéntes Ház, délután 3-tól a generációkat összekötő sorozatuk folytatódik ezzel a családi programmal az Óperint utcában.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb