Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Bekopogó misszió

2019-02-16, 15:33
   |   Kategória: Pink
Újra elindult a Szombathelyi Egyházmegye által tavaly életre hívott Bekopogó misszió. Ezúttal a kámon-herényi városrészben keresik fel a lakókat az önkéntesek. Székely János üzenetét is elviszik, amiben a megyéspüspök a közösség megtartó erejét, egymás kölcsönös megismerésének lehetőségét és a személyes segítséget ajánlja fel.
Tavaly Székely János megyéspüspök is elkísérte az önkénteseket egyik missziós útjukra az oladi lakótelepen. Hosszan beszélgetett az egyik lakóval családról, hitről. Kedvezőek a misszió tapasztalatai. Az emberek nyitottan, érdeklődve fogadták a bekopogókat – fogalmazták meg az önkéntesek a kámoni plébánia közösségi házában.

Molnár László
Kámon és Herény városrészekben zajlik idén a bekopogó misszió. A felkeresett lakóknak az önkéntesek egy Székely János által írt levelet adnak át. Ebben olvashatnak a kereszténységről, megtudhatják, hogyan jelentkezhetnek keresztelésre, egyházi házasságkötésre, imatámogatást kérhetnek, valamint értesülhetnek azokról a közösségi alkalmakról, amikor tartalmas beszélgetéseken és programokon vehetnek részt.

Székely János megyéspüspök
A tervek szerint az egyházmegyében Zalaegerszegen is elindul majd a misszió. Kőszegen pedig folytatódik a program. Fontos, hogy az önkéntesek pénzt, adományokat nem fogadnak el. Megkülönböztető ruhát és kitűzőt viselnek, továbbá igazolványt visznek magukkal.


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb