Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Nyugat-magyarországi Körzeti Kolping Kulturális Fesztivál

2019-06-02, 21:27
   |   Kategória: Pink
A Veszprémi Kolping Család három év elteltével ismét megrendezte 2019. május 25-én szombaton a Nyugat-magyarországi Körzeti Kolping családjainak Kulturális Fesztiválját, melynek Veszprémben az Érseki Hittudományi Főiskola adott helyet.
9 óra után érkeztek a Kolping családok. A regisztrációt követően két-három csoport egy-egy tantermet kapott az átöltözéshez. A családok tagjai örömmel köszöntötték egymást, hisz régen találkoztak.

10 órakor a nagyteremben elfoglalták a helyet, majd Méboldné Rikk Valéria a Veszprémi Kolping Család elnöke és Stadler László Dezső prézes atya köszöntötte a résztvevőket.

A közösen elmondott Kolping ima után Juhász Imre atya „Nagy kérdés az élet” címmel tartott előadást, melyet mindenki örömmel hallgatott. Ezt a Veszprémi Kolping Család műsora követte.

12 órától sorba álltunk az önkiszolgáló étterembe, ahol finom ebédet (májgaluska levest, gordon bleut vegyes körettel és savanyúsággal kaptunk.

Ebéd után folytatódott a régió Kolping Családjainak bemutatkozó kulturális műsora:

-      Badacsonytomaji Kolping Család énekkara, - Balatonföldvári Kolping Család énekkara és Tóth Attila szavalata .A Szombathelyi Kolping Család egy vidám jelenettel – egy úri asszony és egy parasztasszony találkozása a buszmegállóban – címmel, melyet Szilvágyi Sándorné Marika és Németh Lászlóné Szilvi adott elő. A Lenti Kolping Családtól Szabó Sándorné Zalai dalokat énekelt. A Pápai Kolping Család a „Kisherceget” játszotta el.

Befejezésként   Méboldné Rikk Valéria a résztvevők részére emléklapot adott át, majd Juhász Imre atya a szózat eléneklését követően áldást adott a Kolping családoknak.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb