Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Újra itt a nyár

2014-06-02, 10:53
   |   Kategória: Pink
A héten is több helyen eshet az eső, de a nyár első napjaiban fokozatosan melegszik a levegő, a hétvégén ismét 30 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok.
A következő napokban sok lesz a napsütés
A következő napokban sok lesz a napsütés
Hétfőn a Dunántúlon több, másutt kevesebb napsütés várható, a Dunától keletre elszórtan zápor, esetleg zivatar kialakulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet 7-13, a legmagasabb hőmérséklet 19-23 fok között valószínű.

Kedd reggelre egyre nagyobb területen kiderül az ég, de helyenként még kialakulhat  záporeső, egy-egy zivatar. A minimumhőmérséklet 7 és 14 fok között valószínű, a nappali maximumok várhatóan 20-25 fok között alakulnak.
    
Szerdán alapvetően napos idő várható. Napközben viszont északkeleten egy-egy zápor, zivatar kialakulhat. A leghidegebb órákban 7-14 fok lehet. A legmagasabb hőmérséklet 24-27 fok között alakul.
    
Csütörtök délután, este főként a Dunántúlon várható több helyen zápor, zivatar. Nagyrészt mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében átmenetileg erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A minimumhőmérséklet 9-15, a maximumhőmérséklet 25-29 fok között alakul.
    
Pénteken eleinte főként nyugaton, majd a középső megyékben is több helyen várható zápor, zivatar, keleten alapvetően napos idő lesz, esőnek kicsi az esélye. Megélénkül, helyenként megerősödik a légmozgás, zivatarok környezetében átmenetileg viharos széllökések is előfordulhatnak. A leghidegebb órákban 11-17 fok lehet. Nappal 24-29 fokig melegszik a levegő.
    
Szombaton és vasárnap sok lesz a napsütés, de továbbra is várhatók helyi záporok, zivatarok. Élénk, helyenként erős lesz a szél. Szombaton a legalacsonyabb hőmérséklet 11-17, a legmagasabb hőmérséklet 26-30 fok között alakul. Vasárnap a minimumhőmérséklet 12-18, a maximumhőmérséklet 27-31 fok között valószínű.


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb