Hiba
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Egészséghetet szervezett a MAM

2017-08-18, 13:59
   |   Kategória: Pink
A munkavállalók egészségének megőrzésében élen jár a megye egyik legnagyobb foglalkoztatója, a vaskeresztesi MAM Hungária Kft. A cég által szervezett idei Egészség Hét keretében az összes dolgozó, mintegy 520 fő vehet részt az emberi test minden részletére kiterjedő, alapos szűrővizsgálatokon.
Négy napon keresztül szűrővizsgálatokon vehetnek részt a babatermékeket gyártó cég dolgozói. A vállalat által szervezett Egészség Hét keretében egy sikeres pályázatnak köszönhetően 38 féle átfogó vizsgálaton vehetnek részt a munkavállalók ingyenesen. A cég így próbálja meg felhívni dolgozóinak figyelmét többek között a szív- és érrendszeri megbetegedések, a szívinfarktus, a magas vérnyomás, a cukorbetegség, a különböző légúti megbetegedések és az elhízás megelőzésére. "Engem elsősorban főleg az érrendszeri dolog az, ami érdekel, mivel volt már régebben egy műtétem és ebből kifolyólag kíváncsi vagyok az érrendszeremre, meg hát a koromra tekintettel is kíváncsi lennék. Remélem pozitív eredményeket fogok kapni" - mondta Fábiánné Novák Edina, a MAM Hungária Kft. munkatársa. "Nagyra értékelem a cégtől, hogy az automatizálás világában ilyen nagy figyelmet fordítanak a dolgozók egészségére, az emberi egészség fontosságára, illetve a dolgozók számára is ez egy rendkívüli lehetőség, hiszen teljesen átfogó maga a vizsgálat" - fogalmazott Miklai András folyamatmérnök.

A babatermékeket gyártó vállalat ezenkívül számos fejlesztést hajtott végre az elmúlt években dolgozói egészségének megőrzése érdekében. Ezt a célt szolgálja például az a masszázs szolgáltatás, amelyet a munkavállalók naponta igénybe vehetnek. Tavaly ősszel adták át a fitnesz termet, ahol a cég munkatársai különböző eszközök segítségével tarthatják karban fizikumukat. Aki viszont csak egy kis nyugalomra vágyik, a csendszobában relaxálhat, ahol a levegő tisztaságáról és a légzésfunkciók javításáról sólámpa gondoskodik. "Az őszi és a téli időszakban vásárolunk C vitamint és azt minden kollégának kiosztjuk, illetve ezentúl még van egy doktornőnk, aki minden hónap elején eljön hozzánk személyesen" - hangsúlyozta Békési Viktória, HR munkatárs.

A hétfőtől péntekig tartó szűrővizsgálatok keretében az érdeklődők egy virtuális 3D Anatómiai Mozisátorban 12 perces előadássorozatot tekinthetnek meg az emberi test felépítéséről és működéséről.


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb