Hiba
 • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Örökítsd meg a Civil Korzó legjobb pillanatait

2017-08-24, 07:50
   |   Kategória: Pink
A Vas Megyei Civil Információs Centrumot működtető Hegypásztor Kör és a H+ Média és Kulturális Egyesület fotópályázatot hirdet a Savaria Történelmi Karneválon megrendezésre kerülő „Karneváli Civil Korzó” helyszín életképeinek, programjainak megörökítésére.
A pályázatra várunk minden olyan fotót, amely a Civil Korzón készült, és az ott tevékenykedő civil szervezeteket, a színpadi produkciókat, az arrajárókat – egyszóval a helyszín életképeit örökíti meg, s visszaadja a korzó hangulatát.

A fotóknak ne felejts címeket vagy kép-aláírást adni!

Fényképeket csak a Karneváli Civil Korzó három napos időtartamából, azaz a 2017. augusztus 25-27. közötti időszakból fogadunk el.

Egy pályázó maximum három képpel pályázhat.

A pályázatokat 2017. augusztus 25. 10:00 és 2017. szeptember 17. 24:00 között lehet beküldeni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. A pályázat beérkezéséről minden esetben jelzést küldünk!

A pályázni kívánt fotókat JPG kiterjesztésben, maximum 5 MB méretben, és minimum 8 megapixeles felbontásban kell elküldeni a megadott e-mail címre. Kérjük a pályázáskor megadni a nevet, telefonszámot és e-mail címet is.

A pályázat nyitott, minden amatőr és profi fotós részére.

A fotópályázatra a nevezés díjtalan.

A pályázatra beküldött fényképek teljes jogi felelőssége a pályázót terheli. A pályázó alkotásai leadásával nyilatkozik arról, hogy rendelkezik a fotók személyiségi jogi engedélyeivel. Pályázni kizárólag olyan képekkel lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyhez fűződő jogait – ellenkező esetben a pályázatot kiíró szervezetek mentesülnek minden jogi felelősség alól, azok a pályázót terhelik.

A beküldött pályázatokat a pályázat kiírói térítés nélkül felhasználhatja a szerző nevének feltüntetésével.

A pályázat első három helyezettjét díjazzuk, emellett egy különdíj is kiosztásra kerül.

A felhívásra érkező képekből válogatva kiállítás is nyílik, melynek időpontjáról és helyszínéről később adunk tájékoztatást.

Partnerek:

-       Savaria Turizmus Nonprofit Kft.

-       Régiófókusz Kft.

-       Hegypásztor Kör

-       Ventoura Travel

-       Szombathelyi Szépítő Egyesület

-       Szombathelyi Médiaközpont

-       Cafe Frei Szombathely

-       Herényi Kulturális és Sportegyesület

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

 • Karitász-gyűjtés
  Karitász-gyűjtés Több év végi jótékonysági akcióval készül a karácsonyra az egyházmegyei karitász. Az egyikbe egy általános…
 • Katasztrófavédelem - átadó ünnepség
  Katasztrófavédelem - átadó ünnepség Létra, védőruházat, EDR-rádiók - a legváltozatosabb eszközökkel gazdagodtak a Vas megyei önkormányzati, önkéntes tűzoltók és…
 • Vízilabdások a Gothard-iskolában
  Vízilabdások a Gothard-iskolában Világliga-selejtező mérkőzése előtt a Gothard Jenő Általános Iskolában vendégeskedett a magyar férfi vízilabda válogatott. Az…
 • Tesco - rajzpályázat
  Tesco - rajzpályázat A pályaválasztást is segíti a városban működő legnagyobb hipermarket azzal, hogy karácsonyi témájú rajzpályázatot hirdetett…
 • Drogprevenció
  Drogprevenció Szabadulj meg tőle! - címmel tartottak prevenciós napot a sportházban.

Legnépszerűbb