Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Különleges könyv bemutatására várja az érdeklődőket a szervezők az ŐrvidékHáz Irodalmi műhelyében december 9-én.
A Szombathelyen 1794-ben kiadott Mikes Kelemen: Törökországi levelek reprint kiadása kerül bemutatásra.

100 évvel az események után megszületett az első magyarországi kommunista rendszerkísérlet vasi történetét hiteles levéltári források alapján bemutató kötet.

Vas megyei Függetlenfilm Fesztivál Vép. Országos függetlenfilms találkozó és műhelynap. Kiírás és jelentkezési lap!

A Mesebolt Bábszínház és a Kőszegi Várszínház közös produkciója

A Rákóczi-emlékév alkalmából tisztelettel adózunk a szabadságharc és a Nagyságos Fejedelem emléke előtt, Erdély fejedelmévé választásának 315. évfordulóján, mindezt egy különleges könyvbemutatóval. Mikes Kelemen Törökországi levelek című gyűjteménye 1794-ben, 225 évvel ezelőtt Szombathelyen került kiadásra, amelyet reprint kiadásban újra megjelentettünk.

Dokumentumfilm Sé községről. November 29 18 óra, Faluház

Paradicsom közepébe című lemezbemutatóval egybekötött koncert Gencsapátiban.

A Mesebolt Bábszínház előadása. Pettson magányosan él egy aprócska faluban. Nincs se felesége, se gyereke, se kutyája, se…

Több szombathelyi és Vas megyei film is szerepel a vetítési listán. A Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ Ágfalvai Pszichiátriai Betegek otthona, Kopcsándi Dzsennifer-Balogh András Szombathely, Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó KNKft. Szombathely, Leib Sára, Leib Lili Tömörd, Jurisich Miklós Gimnázium és Kollégium Kőszeg, Szombathelyi Jóbarátok Filmklub, Szentgotthárdi Szakosított Otthon, Rum Kastély EGYMI filmjei  is vetítésre kerülnek.

Herényi Estékkel, kiállításokkal, egészségprogrammal és hagyományos adventi programmal várja az érdeklődőket a Herényiek Háza 2019 novemberében.

Úgy tűnik, hogy mai, elvadult világunk számára rendkívüli jelentőséggel bírnak e szent szövegek, melyek fordításában Baktay Ervin, Vekerdi László, Tenigl-Takács László és Rácz Géza – rendezvényünk vendége – úttörő jelentőséggel bírtak.

A Tudomány a kocsmában sorozat következő előadása.


Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt az 1956-os forradalom és szabadságharc 63., a Magyar Köztársaság kikiáltásának 30. évfordulója alkalmából és az elesett szombathelyi nemzetőrök emlékére 2019. október 23-án tartandó városi megemlékezésre.

„Akinek nem igaz a lelke, az elbukik, de az igaz élni fog hűségéért.”
(Olvasmány Habakuk próféta könyvéből.)

Változatos programokkal és széles kulturális kínálattal várja nemcsak a herényi városrészen élőket a Herényi Kulturális és Sportegyesület októberben. Kulináris, kulturális, sport és közéleti programok egyaránt helyet kapnak az egyesület programsorában.