Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Idén ünnepli 10. születésnapját, a körmendi háromszoros Fair Play díjas Alterába Fesztivál! Július 9-13 között a Rába Szabadidőcentrumban hatalmas buli várható, az ország legjobb alternatív és rock klubzenekaraival. Fellép a Punnany Massif, Vad Fruttik, 30Y, Bagossy Brothers Company, Anna and the Barbies, Belga, Péterfy Bori & a Love Band, Intim Torna Illegál, Kiscsillag, Pál Utcai Fiúk, Depresszió, ROAD, Ossian, Magashegyi Underground, Kaukázus, Mátyás Attila Band, Firkin, Zaporozsec, Sziámi Koprive és rengeteg kiváló csapat az 5 nap folyamán.

A Tudomány a kocsmában sorozat új előadása.

2019. június 22. szombat 22.00 óra
Szent György templom (Szombathely Béke tér)

2019. augusztus 9-11-én. A fesztiválhoz kapcsolódva pályázatokat is hirdettek. 

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata tisztelettel meghívja a NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS NAPJA alkalmából
2019. június 4-én megrendezésre kerülő városi megemlékezésre.

Minden év május utolsó vasárnapján országszerte megemlékezünk azokról a magyar katonákról és civilekről, akik az életüket áldozták Magyarországért.

Az ország legrégibb hagyományokkal rendelkező táncversenye idén június 01-én kerül megrendezésre. Az 54. SAVARIA NEMZETKÖZI TÁNCVERSENY WDSF Senior Tíztánc Világbajnokság és WDSF World Open Latin bajnokság helyszíne a nagy múltú és – méltán – a társastánc fellegváraként emlegetett AGORA – Művelődési és Sportház.

Az emberek többsége elszenvedi az életét. Úgy érzi, hogy sikertelen, boldogtalan, bizonytalanságban él, fél, szorong, aggódik, nem jól működnek az emberi kapcsolatai (párkapcsolat, munkahely, szülő-gyermek, kisebb-nagyobb közösségek). 

2019. május 26.
Oszkó, szőlőhegy, Hegypásztor-birtok

A VI. Savaria Filmszemle kísérőrendezvényeként – a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával – „Akadémiai napokat” szervezünk 2019. május 22-én és 23-án. Minden érdeklődőt várunk az ingyenes rendezvényeinkre!

Május 23-án egy napra a szombathelyi Fő térre a költöznek Magyarország legjobb fagylaltosai: a rendezvénytéren felállított sátorban rendezett versenyen választja ki a szakmai zsűri az Év Fagylaltját. A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete és a Savaria Turizmus Kft. által szervezett vetélkedés nyilvános, az érdeklődők meg is kóstolhatják az elkészült jeges édességeket, emellett számos program várja a vendégeket.

Czetter Ibolya:Márai az emigrációban

Ingyenes vetítések az AGORA Savaria Filmszínház Kamaratermében 

A dopping és ellenőrzésének története az ókori Olimpiáktól napjainkig című előadás 

Az Országos Haditorna Verseny a Honvédelmi Minisztérium által támogatott rendezvény, melynek célja a Magyar Honvédség és a társadalom kapcsolatának erősítése, a honvédelmi nevelés, a honvédelem ügyének népszerűsítése a sport eszközeivel, valamint az ehhez kapcsolódó értékek közvetítése.

A 17. Herényi Virágút programjainak ismertetése