Hiba
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Megtartotta hagyományos tavaszköszöntő jótékonysági estjét a Savaria Lions Club. Ennek keretében adták át a telefonra is csatlakoztatható okos fehérbotot a Vakok és Gyengénlátók Vas Megyei Egyesületének.

című könyvének szombathelyi bemutatója

Brenner János boldoggá avatására készül Szombathely. Mintegy 15 ezer embert várnak a május 1-jén, 11 órakor kezdődő szentmisére, amelynek főcelebránsa Angelo Amato bíboros, az Apostoli Szentszék szentté avatási ügyek kongregációjának prefektusa lesz, a szentbeszédet pedig Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek mondja.A részleteket sajtótájékoztatón ismertették a szervezők.

Szent György jeles napja alkalmából több mint két évtizede tárja szélesre kaput a Vasi Skanzen. A kézműves vásáron népi iparművészek által készített tárgyakat kínáltak, kulturális programokkal és sok újdonsággal is várták a forgtagba érkezőket.

Különleges koncertélményt ígér a Rózsabors Műhely a költészet napja alkalmából. A szombathelyi zenekar megzenésített versekből álló előadását egy magánlakásban mutatja be április 6-án. 

Az Oladi Általános Iskola az idei tanévben is megrendezi a hagyománnyá vált Olad–Simon Napokat 2018. április 10-től 14-ig.

AGORA - Savaria Filmszínház
2018.03.30. 17.40

Színes forgatag Húsvéthéfő délutánján

Tornai Endre András képzőművész kiállításának a megnyitója 

A húsvéti készülődés finisébe érkezett.

Májat, sült vért, levest, kemencés ételeket, hurkát és pecsenyét is kóstoltattak a zsűrivel az idei lukácsházi böllérverseny résztvevői. A hagyományos falatok mellett minden csapat különlegességgel is készült.