Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt az 1956-os forradalom és szabadságharc 63., a Magyar Köztársaság kikiáltásának 30. évfordulója alkalmából és az elesett szombathelyi nemzetőrök emlékére 2019. október 23-án tartandó városi megemlékezésre.

„Akinek nem igaz a lelke, az elbukik, de az igaz élni fog hűségéért.”
(Olvasmány Habakuk próféta könyvéből.)

Változatos programokkal és széles kulturális kínálattal várja nemcsak a herényi városrészen élőket a Herényi Kulturális és Sportegyesület októberben. Kulináris, kulturális, sport és közéleti programok egyaránt helyet kapnak az egyesület programsorában.

A Szombathelyi Polgármesteri Hivatal Nyugdíjas Klubja őszi egynapos kirándulásához a „Hegykő, a Fertő-táj természeti és kulturális örökség kincseinek őrzője - avagy gyöngyszem a Fertő-Hanság Nemzeti Park peremén” összeállított élményprogramot választotta. 

Berzsenyi Dániel Könyvtár
2019. október 17. 17.00 óra

Mire vagy képes ember? Műfajában is különleges könyv bemutatójára invitálja Szülőföld Könyvkiadó az érdeklődő közönséget az ŐrvidékHáz Irodalmi Műhely című rendezvénysorozatának következő állomására. A bemutatásra kerülő No comment című kollázs-regény egy kortárs mű, amely cselekménye Magyarország mellett nemzetközi színtereken is játszódik.

 Vasi Hegyháthoz tartozó települések közös programja, 2019. szeptember 28.

BESZÉLGETÉS BÁRI VALTERREL, AZ EGYEDILEG HANGOLT REZGŐNYELVES DOBOK KÉSZÍTÉSÉRŐL

A kőszegi Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI-iASK) ezúton meghívja Önöket, a Pannon Egyetemmel közös Tudomány a kocsmában sorozatának következő előadására

Államalapító Szent István Király Ünnepe alkalmából 2019. augusztus 20-án a Szent István - szobornál megrendezésre kerülő városi megemlékezés programja

A nagyszabású fesztivál elindítása előtt héttel megtartották utolsó sajtótájékoztatójukat a szervezők, ahol a program-információkon túl a technikai- biztonsági tudnivalók is elhangzottak.

Közös sajtóreggelire invitálták az újságírókat a Savaria Történelmi Karnevál szervezői és a Civil Információs Centrum munkatársai az Egyházmegyei Könyvtár impozáns termeibe. 

Program 2019. augusztus 1-7.

Öt császár Savariában – Színes várostörténelem és gazdag kulturális programkínálat várja a Savaria Karneválra érkezőket augusztus végén Szombathelyen.