Hiba
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Olad-Simon Napok

Az Oladi Általános Iskola az idei tanévben is megrendezi a hagyománnyá vált Olad–Simon Napokat 2018. április 10-től 14-ig.
Az első napon 13.00 órától a Tarisznyások együttes irodalmi barangolásra hívó műsorát követően 14.00-tól ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét a programsorozat. „Időutazás” címmel helytörténeti és képzőművészeti kiállítás is nyílik az iskola aulájában. Többek között láthatóak lesznek az iskola felső tagozatos tanulói által készített Mátyás korát idéző miniatúrák, iniciálék; az I. világháború évfordulójához kötődő háborús levelezőlapok; optikai illúziókat keltő festmények; Henrie Alexis 8. osztályos tanuló képzőművészeti alkotásai, Moór Ferenc vasúthoz fűződő fotói, valamint az osztályok helytörténeti élményanyagából összeállított osztálykönyvei. Köszöntőt mond: Fodor István tankerületi igazgató. A kiállítást megnyitja Csapláros Andrea. Április 11-én 13.00-tólaz Olad Kupa városi teremlabdarúgó tornának ad otthont az iskola. Április 12-én a tudományoknak hódolhatnak az iskola diákjai. 14.30-tól az Öveges–nap jegyében fizikai kísérleteket mutathatnak be a vállalkozó szelleműek. Április 13- án 13.30-kor rendezik meg az Országos József Attila Mese-, Vers- és Novellaíró Pályázat díjkiosztó ünnepségét a SZOSZSZC Oladi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Könyvtárával közösen.

A rendezvényhez fűződik minden évben egy, a legjobb alkotásokból válogatott antológia bemutatója, ez alkalommal a „Léleksimogató” címet viseli. A programsorozat április 14-én az Olad- Simon SZM- bállal zárul.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb