Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Príma választás

10 kategória legjobbjai közül dől el október 14-én, hogy kik kapják Vas megyében a Prima-díjat. A VOSZ megyei elnöksége titkos voksolással már választott, a közönségtől október 9-ig várják a szavazatokat.
14. alkalommal ismeri el a vállalkozói szféra a humán területen maradandót alkotók munkáját. Magyar irodalom, színház- és filmművészet, képzőművészet, tudomány, oktatás és köznevelés, építészet, sajtó, sport, népművészet és közművelődés, valamint zeneművészet  - tíz kategória győztese közül választ egy-egy megyei Prima-díjast a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének vasi szervezete, valamint a közönség.

Pócza Zoltán – megyei elnökségi tag, VOSZ
Az a fontos, hogy jó jelöltek legyenek, a VOSZ olyan emberekre tudja felhívni a figyelmet, akik sokszor úgy végzik a tevékenységüket, hogy nem a nagy nyilvánosság előtt, mégis nagyon fontos a munkájuk, Ilyenkor döbbenünk rá, hogy a megyében milyen sok értékes ember van.

Idén több újdonságot is bevezettek a szervezők. Változott például a Prima kiválasztása a kategóriagyőztesek közül, most a VOSZ vasi elnökségének tagjai titkosan három névre voksolhattak. Az év megyei vállalkozója cím, valamint az év országos vállalkozója elismerés mellett új kategória a kiemelkedő társadalmi szerepvállalásért díj. Ezt Pammer István, Seper András, valamint Tuczainé Régvári Marietta kapja.

Szárnyas János – megyei elnök, VOSZ
Eddig is a VOSZ adott év megyei vállalkozója díjat és év vállalkozója díjat. Felmerült az az igény több megyében, hogy nagyon sok olyan személy, segítő, támogató van, akiket igazából ezekbe a kategóriákba és a primákba se tudtunk besorolni.

A Prima- és az ifjúsági Prima-jelöltekről, az év vállalkozóiról, valamint a társadalmi szerepvállalásban élen járókról idén is kisfilmeket készített a Szombathelyi Televízió. Ezeket közéleti magazinjában naponta sugározza, valamint az sztv.hu videoportálon is megtekinthetők. A tíz kategóriagyőztes közül a megyei napilapban megjelent szavazócédulán, az ifjúsági prima-jelöltek közül pedig elektronikusan választhat október 9-ig a közönség. A díjátadó gálát 14-én, vasárnap a Weöres Sándor Színházban tartják.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb