Hiba
 • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Állati séta

Sétával, bemutatókkal, ügyességi és szépségversennyel hívta fel a figyelmet a felelős állattartásra az éppen 10 éves Fekete István Állatvédő Egyesület az állatok világnapja alkalmából szombaton. Jelenleg 70 kutyát és cicát gondoznak telephelyükön.
Lucky egy éve került betegen és éhesen az állatmenhelyre. Az Állatok Világnapja alkalmából őt és még sok társát is megsétáltatták az önkéntesek.

Lődi Lola

Nagyon aranyos volt, nekem ő tetszett a legjobban. Lehet, hogy haza is fogod vinni? Nem, már nekem van kettő és cane corso és egy tacskó.

A menethez bárki csatlakozhatott négylábú kedvencével.

Tali Julianna
Én nem a Fekete Istvánosoktól fogadtam örökbe, hanem 8 évvel ezelőtt úgy találtuk ezt a kiskutyát, akkor fogadtam magamhoz, és azóta ő az egyik élettársam.

Több tucat, már örökbe fogadott vagy még gazdára váró kutya, és még több állatbarát gyűlt össze a Vízöntő utcai telepen, hogy a felelős állattartásért kampányoljon. A kiegészítő programoknak köszönhetően a rendezvény szinte családi nappá bővült.

Csollányné Horváth Krisztina – elnök, Fekete István Állatvédő Egyesület
Egyrészt felhívni a figyelmet a felelős állattartásra, az állatok világnapját egy kicsit másképp megünnepelni és az egyesület 10 éve van Szombathelyen, és ebből az alkalomból szerettünk volna egy olyan rendezvényt létrehozni, ahol találkozhatunk a korábbi örökbefogadókkal, illetve hátha most is lesznek új örökbe fogadások.


Ez a hölgy pontosan ezért érkezett. A cicák érezték, hogy gazdájuk akadhat, ennek reményében mindannyian hízelegtek.


Tóth Árpádné
Nagyon valószínű, hogy ő lesz az, mert nagyon kedvesnek, barátságosnak tűnik, meg ő az, aki odajött hozzám, érdeklődően. Remélem, hogy be tudjuk szoktatni a nagy kutyánk, meg egy másik cica mellé.

Az állatvédő egyesület telephelyén jelenleg 45 kutya és 25 cica várja, hogy örökbe fogadják.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

 • Mesebolt Bábszínház - Ármányos puncspancs
  Mesebolt Bábszínház - Ármányos puncspancs Michael Ende kortárs klasszikusa, az Ármányos puncspancs lesz a Mesebolt Bábszínház 2018/19-es évadának első bemutató…
 • Faültetés
  Faültetés Nemcsak parkolóhelyekből, hanem zöldfelületből sem elég egy lakótelepen: most tíz új díszfát ültettek el a…
 • Gépész népszerűsítő kampány
  Gépész népszerűsítő kampány Jelenleg mintegy száz hallgatója van a duális gépészmérnök szaknak Szombathelyen, az első évfolyam jövőre végez.…
 • Könyvtár: A Pál utcai fiúk
  Könyvtár: A Pál utcai fiúk Nemecsek, Boka, Áts - ismert karakterek A Pál utcai fiúkból. A korabeli Budapest világával és…
 • Németh Pál Kollégium
  Németh Pál Kollégium Ünnepelni gyűltek össze csütörtökön a felújított Németh Pál Kollégium diákjai, tanárai, valamint a város és…

Legnépszerűbb