Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Civil reggeli

Adventi, karácsonyi programokat ajánlottak az érdeklődők figyelmébe az év utolsó civil reggelijén. Jótékony célú hangverseny, adománygyűjtő akció, könyvvásár és komolyzenei koncert is szerepel a következő két hét kínálatában.
Szent Márton Kórusok találkozója lesz december 15-én a Szent Márton-templomban. A jótékonysági hangversenyen befolyt adományokat az Aranyhíd-iskola részére juttatja el Szombathely Város Szent Márton Kórusegyesülete – hangzott el az év utolsó civil reggelijén. Idén először, hagyományteremtő szándékkal Vas megye cipősdoboz akciót hirdetett. A Megyeházára várják a csomagokat.

Balázsy Péter – elnök, Vas Megyéért Egyesület

„A cipősdobozba bármi kerülhet, aminek mi magunk is örülnénk, legyen az játék, édesség, bármilyen olyan dolog, ami egy gyermek számára örömet tud okozni. Annyi fontos még, hogy a cipősdobozon lehetőleg meg kellene jelölni, milyen korú, milyen nemű gyermek számára szánjuk ezt ajándékul.”

A Berzsenyi Dániel Könyvtár fontos feladatának tartja a közösségépítést. Éppen ezért december 10-étől négynapos vásárt és workshopot hirdettek „Könyvet a fa alá!” címmel.

Spiegler-Kutasi Nikoletta – tájékoztató könyvtáros, Berzsenyi Dániel Könyvtár

„A kortárs irodalom népszerűsítését célozzuk meg ezzel a rendezvénnyel, emellett pedig nagyon fontosnak találjuk még azt is, hogy a civileknek tulajdonképpen egyfajta bemutatkozási lehetőséget kapjunk. Emellett pedig az író-olvasó találkozókkal párhuzamosan könyvek árusítását is tervezzük itt a könyvtár földszintjének előadótermében, illetve annak az aulájában.”

Szintén könyves programokkal készül a Vakok és Gyengénlátók Egyesülete. December 7–én mutatják be a Túl a korláton című kötetet. A mű olyan fogyatékkal élő emberekről szól,  akik mindent megtettek azért, hogy társaiknak jobb legyen. Az ünnepre való hangolódást segíti majd a Herényi Klasszik névre keresztelt program is, Haydn, Bach és Bozza lélekmelengető dallamai érkeznek majd a herényi Szent György-templomba.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb