Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Civil reggeli

Ismeretterjesztő előadások és szórakoztató bálok tarkítják a civil szféra januári programkínálatát Szombathelyen - ezeket ajánlották a sajtó figyelmébe kedden.
Más szemmel, avagy Adolf Kolping nyomában az esélyteremtő oktatás jegyében - ezzel a címmel lesz előadás Oladon, a Batthyány-templom közösségi házában jövő hétfőn, este fél 6-kor. Többek között erről volt szó a legutóbbi civil sajtóreggelin.

Kőszegfalviné Pajor Klára - elnök, Szombathelyi Civil Kerekasztal

“Erre mindenkit buzdítok, hogy jöjjön, mert sajnos az kell mondjam, hogy nagyon kevesen tudják egyáltalán, hogy ki az a Kolping Adolf, és erről bővebb információt kaphatnak ezen az előadáson.”

A 19. századi neves papról és mozgalomalapítóról Lendvay Brigitta beszél majd a közönségnek. A Szombathelyi Civil Kerekasztal a nagyközönség figyelmébe ajánlotta a hagyományos civil bált is, amely február 23-án lesz a Puskás szakgimnáziumban, és amelyre január végéig lehet jelentkezni.

Idén már tizedszer lesz Orient-tál Jótékonysági Bál február 15-én, ezúttal a Tóvendéglőben. Az esemény bevételét szokás szerint rászorulók megsegítésére fordítják majd.

Könyvbemutatóval egybekötött előadásra invitálta az érdeklődőket egy hagyományőrző szervezet január 13-án, vasárnap délután 3 órára. Cseri Dávid mutatja be nagy magyar lovas legendákról szóló kötetét.

Drenovácz István - elnök, Szombathelyi 11-es Huszár Hagyományőrző Egyesület

“Pettkó-Szandtner Tibor, Némethy Bertalan, akik a világon azt lehet mondani, Amerikától Angliáig, az arab világig a magyar lósportot meg a lószeretetet népszerűsítették.”

A program a huszárlaktanyában lesz, és főként a hobbilovasokra, a sport-, illetve hagyománykedvelő szombathelyiekre számítanak.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb