Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

"Új Elmélkedés Gondolkodó Társaság" Ébredés című rendezvénye

Az emberek többsége elszenvedi az életét. Úgy érzi, hogy sikertelen, boldogtalan, bizonytalanságban él, fél, szorong, aggódik, nem jól működnek az emberi kapcsolatai (párkapcsolat, munkahely, szülő-gyermek, kisebb-nagyobb közösségek). 
Megváltozni senki nem tud, mert az lehetetlen. Azonban egy új látásmód, egy új életszemlélet radikális változást tud hozni mindenki életében. Egy letisztult gondolkodásmód elhozza mindenkinek a harmonikus élet lehetőségét.

Ébredés címmel folytatjuk sorozatunkat,  2019. május 28-án 17 órakor az ŐrvidékHázban (Szombathely 11-es Huszár u.40.), amelyre várják az érdeklődőket.

„Az ember abban a hitben ringatja önmagát,

hogy ő irányítja a saját életét,

a mások életét, az egész civilizációét.”

Életünk a materializmus csúcskorában kezdődött, fűszerezve a szocializmus ideológiájával. Húsz évvel később megkérdőjeleződött a szocializmus eszméje, negyvennel később pedig a materializmusé.

A világ teljesen más, mint amit tanítanak, vagy akár csak mondanak. Ezért kell foglalkozni az élet biofizikai értelmezésével, az élet informatikai működésével.

Mindenki magának okozza a betegségeket és meggyógyulni is csak akkor tud, ha ő maga is akarja. Mindenkit legjobban az gyógyít meg, amiben ő hisz, legyen az gyógyszer vagy bármi más.

Az élet informatikai megközelítése egyenes út a spirituális világ felé. Itt is el lehet mélyülni. A jelen korban a már jól működő logikus, precíz gondolkodást kell kiterjesztenünk az anyagon túli világra,

megértve annak a létnek, a fizikaitól eltérő szabályait. Tudatosan alkalmazva napi életünkben fizikai síkon az anyagon túli erőket, így az nem misztikum, hanem maga az élet.

EZ A KOR FELADATA. Mivel nem ez tesszük önként és dalolva, olyan mértékben megváltozik a világ, hogy mai értékrendünk egyetlen mondata sem lesz évek múlva igaz. Új világ születik. A szülés minden örömével és fájdalmával.

Minden ember a végtelen világegyetem intelligens megnyilvánulása. Minden ember egyedi és megismételhetetlen. Senkinek sincs joga arra, hogy a másikon uralkodjon, számon kérje, büntesse, tönkre tegye az életét.

Az élet egy gigantikus játék, egy illúzió, ahol mindenki saját céllal születik, saját karmát követ. Az élet értelme a megélés, megtapasztalás.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb