Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Herényiek Háza decemberi programok

Valamennyi program már karácsonyi hangulatban telik a következő napokban a Herényiek Házában: mézeskalácsos előadással és két herényi adventi estével várja az érdeklődőket, a Herényi Kulturális és Sportegyesület. Az adventi időszakban Szombathely legnagyobb adventi kalendáriuma is megjelenik a herényi városrész lakóinak köszönhetően.

„...mézeskalács mézzel, liszttel, szívvel, lélekkel...”


A Herényi Esték programsorozat utolsó előadása 2019. december 12-én, csütörtökön 17:30-tól lesz a Herényiek Házában. Az előadás a “Magyar mézeskalács Kínában” címet kapta, ahol úti élménybeszámolóval készül az egervári mézeskalács készítő, Béresné Dormán Ibolya. Az est végén mézeskalács vásárlási lehetőséggel várja az egyesület az érdeklődőket.

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/690395074819802/

Mint a csillagok az égen…


2019. december 13-án pénteken 17 órakor szintén a Herényiek Háza ad otthont Török Enikő üvegfestő kiállításának. A megnyitón köszöntőt mond Eöry Beáta tanárnő, közreműködik a Capito Gitárklub és Albert Zsuzsánna mesemondó. A kiállítás 2019. december 16-20. 10:00 - 15:00 között látogatható.

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/826440381107411/

Folytatódnak a herényi adventi esték is


2019. december 14-én szombaton 15 órától a harmadik adventi estével várják ünnepi hangulattal a családokat a Herényiek Házában. 15:00 és 17:00 óra között a családi kézműves kuckóban az üvegfestés rejtelmeibe lehet bepillantani Török Enikő segítségével. A 17 órai ünnepi köszöntőt követően a Szombathelyi EBI Csiribiri Kórus “Vígan zengjetek citerák” című karácsonyi dalválogatással készül a közönség számára, 18:05-től pedig komolyzenei koncertet ad Boda Borbála (zongora), Baján Eleonóra Anna (hegedű) és Dolfin Benedek (cselló).

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1366942826843631/

2019. december 21-én szombaton délután három órától csuhé angyalt lehet készíteni a kézműves kuckóban Decsi Dianával, 16:30-tól pedig az országos kisgyermekkori zenei nevelési programon, a Ringatón vehetnek részt a legkisebbek (maximum három éves korig), a foglalkozást pedig Zenati Szilvia vezeti majd. Az öt órakor elhangzó ünnepi köszöntőt követően a Herényi Nóta Kör előadását hallgathatják meg az érdeklődők, akik este hat órától társasjáték esten is részt vehetnek.

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/556061285173481/

Szombathely legnagyobb adventi naptára Herényben található


A Herényi Kulturális és Sportegyesület idén már második alkalommal hívta játékos adventi készülődésre a herényi városrész lakóit, ezzel létrehozva a megyeszékhely legnagyobb adventi kalendáriumát. December 1-től, december 24-ig napról-napra más-más ház ablakán, ajtaján, erkélyén, kapuján fényesedik ki az adott adventi naptári nap száma. Kerekedjünk fel, sétáljunk, és keressük meg Herény utcáiban a kivilágított számokat!

Folyamatosan frissülő galéria: https://www.facebook.com/pg/HerenyiekHaza/photos/?tab=album&album_id=2822304387800319

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb