Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Őrségi tábor a szeretet, barátság, bajtársiasság, kitartás, hit, hazaszeretet jegyében

Ha ismersz minket, tudod, hogy az Alapítványunk többek között olyan felelősségteljes szülők gyermekeit táboroztatja az Őrségben, akiknek fontosak a valódi értékek. Mint pl. a szeretet, a barátság, a bajtársiasság, a csapatban dolgozás, a küzdeni akarás, a kitartás, a hit, a hazaszeretet, a lelki fejlődés, vagy épp a korlátaik átlépése.


Mindezt az ŐRSÉG EGYETLEN KATONAI HAGYOMÁNYŐRZŐ ÉS ÉRTÉKMENTŐ KÉZMŰVES ALKOTÓ TÁBORÁBAN, fantasztikus, tartalmas programokba ágyazva tesszük meg, felkészült táborvezetőkkel és profi háttérrel, önkéntesekkel.

Mi tehát SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉSSEL FOGLALKOZUNK. Ha ismersz minket, tudod, hogy szokták magukat érezni a gyerekek nálunk és hogyan változnak hatalmasat már egy hét táborozás alatt is, ami gyakran hatással van a környezetükre, a családjukra is; és bizony Tőletek szülőktől is gyakran halljuk azt, hogy: „Úr Isten, csodát tettetek a gyermekemmel…”.

Minden évben az a célunk, hogy minél több fiatalnak járuljunk hozzá ilyen formában az életéhez, és táborainkat maximális létszámmal tudjuk elindítani, működtetni.

Ebben kell most a segítséged. A Covid-19 vírus sajnos, akárcsak sok ember, sok család életére, úgy a mi Alapítványunk életére is negatív hatással volt. Csak nagyon későn derült ki, hogy biztonsággal meg tudjuk tartani a táborainkat, és a végső időpontok is csak többszöri módosítás után születtek meg. Az is sokáig kérdéses volt, hogy egyáltalán megtartjuk-e a táborainkat, hiszen tudnod kell, hogy nálunk a gyermekek és az ő biztonságuk az első - nálunk az az alapvető „software”, hogy aki eljön hozzánk, az tapasztalja meg a mennyek országát… - ezért aztán későn alakultak ki az időpontok, sok családnak már nem is volt alkalmas, nagy csoport volt kénytelen lemondani az idei táborozását, s ez bizony meglehetősen keresztülhúzta a számításainkat. Így nem olyan ütemben és nem olyan mennyiségben telnek fel táboraink, mint ahogy kellene. Bőven van még helyünk, nagyon korrekt áron vannak a táboraink, úgyhogy arra kérlek:
ha idén is szeretnéd gyermekedet hozzánk elhozni, tedd meg!

Ha még nem ismersz minket, de szimpatikusak az elképzeléseink és egyetértesz a táboraink szellemiségével, kattints a www.orallok.hu –ra, ismerj meg minket és jelentkezz!
Vagy ha van olyan ismerősöd, akit érdekelne, kérlek, ajánld neki ezt a lehetőséget!
Segíts, hogy idén nyáron is felejthetetlen élményt tudjunk nyújtani sok-sok gyermek és családjaik számára!
A honlapunk tehát még egyszer: www.orallok.hu.
Köszönöm, hogy segítesz minket a jelentkezéseddel vagy egy ajánlással!
A Jó Isten gazdag áldását kérem Rád és Szeretteidre! Remélem, találkozunk! Várunk Titeket nagyon - nagyon sok szeretettel!”
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SEGÍTS ÉS NYERJ!!!

Mire is gondoltunk, mikor azt írtuk, hogy SEGÍTS ÉS NYERJ?
Amennyiben egy táborlakó ajánlás útján érkezik a táborunkba, az ajánló személyek között egy:
„2 FŐ RÉSZÉRE 2 ÉJSZAKA AZ ŐRÁLLÓSZERI JURTA SZÁLLÁSON” ajándék kupont sorsolunk ki!
FONTOS!!!
Ø  Ha „új szülőként” J az idei évben már beírattad hozzánk gyermeked-egy korábban már nálunk táborozó gyermek szülőjének ajánlásával, írj nekünk egy e-mailt erről és mi az ajánló szülőt felírjuk a sorsolás listájára.
Ø  Amennyiben „régi szülőként”, J illetve segítőnkként most fogod ajánlani valakinek a tábort, kérd meg, hogy a jelentkezéskor mindenképpen tüntesse fel a neved, hogy Téged is fel tudjunk írni az esélyesek közé. J
Sorsolás időpontja: 2020. augusztus vége.
A szállás elfoglalásának időpontja: 2020. szeptemberétől, előzetes egyeztetés alapján.
Igénybe vehető szolgáltatások: szállás 2 fő részére, 2 éjszakával; Az étkezésről, programokról Neked kell gondoskodni, de ez itt az Őrségben nem nehéz. JJ Illetve nagyon szívesen adunk ötleteket is!
Ajánlj minket és nyerj!
Várunk nagyon sok szeretettel!


Őrállók Alapítvány címere

+36 70 426 7686
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.orallok.hu
www.orallok.hu/orsegitabor
FB: Őrállók Alapítvány

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb