Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Játszóház kicsiknek és nagyoknak

Felhőtlen kikapcsolódást ígér minden kisgyereknek az AGORA vasárnapi programja. Ismét családi, zenés játszóházba várnak minden mesekedvelő családot az AGORA – Savaria Filmszínházba 2014. október 19-én délelőtt 10.00 órai kezdettel. A már jól megszokott módon minden látogatónk kedvére választhat a film, a zene vagy a kézműves programok közül.
Játszóházunkban 11.00 órakor vetítjük a Csingiling és a kalóztündér című magyarul beszélő amerikai animációs filmet, amelynek során Csingiling visszatér, hogy elkalauzolja a rajongókat Pán Péter mesebeli világába.

A legkisebbek a kamarateremben 10.30 és 11.45 órától találkozhatnak újra Bogyó és Babóca kalandjaival, a népszerű rajzfilm legújabb epizódjai által. A katicalány, a csigafiú és barátaik szerethető figuráit bizonyára minden kisgyerek szívesen látja viszont a mozivásznon is.
A délelőtt folyamán több alkalommal felhangzik majd a Boglya zenekar táncra hívó hangja, s kezdetét veszi a szokásos élőzenés, táncos körjáték és tánctanulás. Ismerkedni lehet a hangszerekkel, a magyar néptáncok alaplépéseivel és az egyed tájegységek népdalaival.
A kézműves foglalkozások témái Bogyó és Babóca meséire épülnek. Agyagból csigafiút formázunk, fagyöngyből kukacot fűzünk, posztóból egérkét varrunk, és szivárványhalat rajzolunk. EA rajzfilmsorozat kis rajongói ajándékba adhatják vagy akár emlékként is hazavihetik ezeket az apró alkotásokat. A Bóbita Játszóház kreatív játékai további lehetőséget kínálnak az önfeledt szórakozásra. Akár a szülők is próbára tehetik kézügyességüket. Zene, tánc, kézműveskedés, rajzfilmek – minden adott ahhoz, hogy egy jó hangulatú délelőttöt töltsön együtt az egész család.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb