Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Lehet MÁSKÉP(P) – Helytörténeti fotó-, és filmpályázat

A Berzsenyi Dániel Könyvtár és a Szombathelyi Szépítő Egyesület helytörténeti fotó-, és filmpályázatot hirdet általános és középiskolás, valamint főiskolás és egyetemista diákok részére.


Itt a lehetőség, hogy a szombathelyi vagy kollégistaként más városból származó fiatalok felfedezzék városunk, a „Nyugat királynője” szépségeit, építészeti különlegességeit, lencsevégre kapják Szombathely eddig még felfedezetlen rejtett zugait. A rendezők több kategóriában várják a pályázók munkáit:

készíthetnek városképet vagy portrét, egymás mellé állíthatják a múltat és a jelent, de szívesen fogadják a filmeket, dokumentumfilmet vagy riportot is.

Egy pályázó természetesen mindkét kategóriában nevezhet, nevezési díj nincs.

A téma szabadon választható, fontos, hogy Szombathelyhez köthető helytörténeti témát dolgozzanak fel, olyan fotókat és filmeket várnak a diákoktól, amelyek a város közelmúlt vagy régmúlt történetét, kulturális, természeti értékeit, eseményeit, társadalmi életét dolgozzák fel.

Megörökíthetik az ismert személyiségeket, helyi sajátosságokat, nevezetes vagy eddig még kevésbé ismert épületeket, épület-, és városrészeket.

A rendezők a beküldött pályamunkákat szakértők bevonásával, kategóriánként és korosztályonként értékelik. A zsűri a nyertes pályázatokat pénzjutalomban részesíti, az első, második és harmadik helyért 20.000 - 5.000 Ft-os díjakat, valamint különdíjakat oszt ki.

A kreatív diákok alkotásait a könyvtárban, valamint több szombathelyi és városkörnyéki iskolában és közintézményekben vándorkiállítás és vetítés keretében mutatják be.

A pályaművek beküldési határideje: 2016. december 10.

A pályázati feltételek és a nevezési lap a www.bdmk.hu/maskep honlapon érhető el. A pályázattal kapcsolatos bármely kérdésben felvilágosítást lehet kérni

Szalainé Bodor Edittől vagy Boros Ferenctől a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
e-mail címen, vagy a 94-513-530 telefonszámon.

A rendezvény fő támogatója az OTP Bank Nyrt.
További támogatók: A-Z Net Kft, Szombathelyi Szépítő Egyesület, Libri,
Hírlevél Plussz, Vaskarika.hu, Nyugat.hu és a Berzsenyi Dániel Könyvtár.

Tátrainé Kulcsár Irén

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb