Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Elkezdődött az utolsó Agorás nyári tábor

Kézművesség és izgalmas, látványos kísérletek, valamint kirándulások várták a gyerekeket. Ezúttal is teltház volt a nyári élménytáborban: félszázan vettek részt a programokon.
Az ovis csoportban ismerkedéssel kezdődött a tábor: volt, aki először jött ide, de visszatérő vendége is volt az Agorának. Öt héten keresztül nyaraltak itt a kicsik és a nagyok - izgalmas tevékenységek vártak minden korosztályt.“Két célt tűztünk ki magunk elé, ezt a két célt váltogattuk. Az egyik tulajdonképpen a természet és a világ megismerése, ők a fürkészek, illetve velük párhuzamosan a kő-papír-olló táborban kézművességgel foglalkoztunk, különleges kézművességgel, nemezeléssel, gyékényezéssel és minden extra dologgal, ezt a kettőt váltogattuk az öt hét alatt" - fogalmazott Kiss Andrea, az AGORA gyermekszakági vezetője.

A gyerekek szerint jó ide járni. Ádám nagyszüleinél nyaral, és nem először vesz részt az agórás táborban. “Én már nagyon régóta járok ebbe a táborba, hat éve, és anyukám nővére itt dolgozik, azért járunk ide" - mesélte Lökösi Ádám.   “Szeretek kísérletezni, és járnak ide barátaim is" - tette hozzá Mezősi György Csaba.

A látványos programok mellett vár még a gyerekekre mozizás, állatsimogatós bozsoki túra, és felmennek majd a Székesegyház tetejére is.


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb