Hiba
 • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Elkezdődött az utolsó Agorás nyári tábor

Kézművesség és izgalmas, látványos kísérletek, valamint kirándulások várták a gyerekeket. Ezúttal is teltház volt a nyári élménytáborban: félszázan vettek részt a programokon.
Az ovis csoportban ismerkedéssel kezdődött a tábor: volt, aki először jött ide, de visszatérő vendége is volt az Agorának. Öt héten keresztül nyaraltak itt a kicsik és a nagyok - izgalmas tevékenységek vártak minden korosztályt.“Két célt tűztünk ki magunk elé, ezt a két célt váltogattuk. Az egyik tulajdonképpen a természet és a világ megismerése, ők a fürkészek, illetve velük párhuzamosan a kő-papír-olló táborban kézművességgel foglalkoztunk, különleges kézművességgel, nemezeléssel, gyékényezéssel és minden extra dologgal, ezt a kettőt váltogattuk az öt hét alatt" - fogalmazott Kiss Andrea, az AGORA gyermekszakági vezetője.

A gyerekek szerint jó ide járni. Ádám nagyszüleinél nyaral, és nem először vesz részt az agórás táborban. “Én már nagyon régóta járok ebbe a táborba, hat éve, és anyukám nővére itt dolgozik, azért járunk ide" - mesélte Lökösi Ádám.   “Szeretek kísérletezni, és járnak ide barátaim is" - tette hozzá Mezősi György Csaba.

A látványos programok mellett vár még a gyerekekre mozizás, állatsimogatós bozsoki túra, és felmennek majd a Székesegyház tetejére is.


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb

 • Rövid hírek
  Rövid hírek AGORA Műhely Szombathelyen - Bemutatták az LMP szombathelyi képviselő-jelöltjét-  Megnyílt Hatos Csaba festőművész kiállítása. 
 • Szakmai úton jártak a Premontrei diákjai
  Szakmai úton jártak a Premontrei diákjai Biológia tagozatos diákjaink, tanáraik vezetésével szakmai úton vettek részt Budapesten. A 38 jelentkező megtekinthette a…
 • Natúrparki fórum a Hegyháton
  Natúrparki fórum a Hegyháton Mit jelente a térségnek, ha natúrparkként működhetne? Ezt a kérdést tette fel az a fórum,…
 • „Gyermekszemmel-2018”
  „Gyermekszemmel-2018” A Szombathelyi Derkovits Gyula Általános Iskola tanítói munkaközössége – Csiszár Csilla munkaközösség vezető (tel: 06 30 4116438) irányításával…
 • Megelevenedett történelem
  Megelevenedett történelem Immár tizenkettedik alkalommal hirdette meg gimnáziumunk a Kárpáti Kelemen megyei történelem csapatversenyt nyolcadik osztályos diákok…