Hiba
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Három új játékossal erősítette meg játékoskeretét a Haladás NB I-be jutott női röplabdacsapata. A két szerb, valamint egy magyar igazolást a klub sajtótájékoztató keretében mutatta be a média képviselőinek.

Két vereséget követően ismét győzött a Haladás élvonalbeli labdarúgócsapata. A szombathelyiek ezúttal a Balmazújváros együttese ellen nyertek 3:1 arányban és ennek köszönhetően feljöttek a tabella hetedik helyére.

Halász Bence bejutott a férfi kalapácsvetés döntőjébe a londoni atlétikai világbajnokságon, Pars Krisztián viszont nem tudott megbírkózni a selejtezőszinttel és csupán a 14. helyen zárta a viadalt.

Negyedik bajnoki mérkőzésén a harmadik vereségét szenvedte el a Haladás élvonalbeli labdarúgócsapata. A szombathelyiek ezúttal a Paksi FC  otthonában kaptak ki 2.0 arányban és ennek köszönhetően visszacsúsztak a tabella tizedik helyére.

A három napos rendezvénnyel már 16. alkalommal emlékeztek az egykori játékostársra, barátra, Kovács “Kokó”Tiborra.  
Új névadóval, megerősített kerettel, stabil szakmai és anyagi körülmények között vág neki a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NBI/B-s női kézilabda csapata a 2017-2018-as idénynek. A cél nem más, mint hogy jövőre élvonalbeli női kézilabda csapata legyen Szombathelynek.

Új vezetőedző irányításával kezdi meg a felkészülést augusztusban az NB I-es bajnokságra a Haladás VSE-Sportiskola női röplabdacsapata. A zöld-fehérek munkáját a Vajdaságból érkező Igor Romakov irányítja majd, aki Mucsi Pétert váltja a kispadon.

Vereséggel kezdte a 2017-2018-as bajnokságot a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgócsapata. Mészöly Géza együttese a címvédő Budapest Honvéd otthonában kapott ki 2:0 arányban.

Hat sportoló képviseli a szombathelyi színeket az U20-as atlétikai Európa-bajnokságon. A vasi fiatalok közül ketten a futó-, míg négyen a dobószámokban állnak majd rajthoz.

Jelenleg nyolc szerződtetett játékosa van a Falco-Vulcano KC kosárlabdacsapatának. A szombathelyiek keretében egy új fiú van: Julian Norfleet Zalaegerszegről igazolt Szombathelyre.  

A Szombathelyi Haladás egykori kiváló labdarúgói közül hárman is jubilálnak ezekben a napokban.
Barta Márton, a Szombathelyi Vízmű SC úszója sikeresen rajtolt az izraeli Ifjúsági Európa Bajnokságon, aki az első napon a 4x100 méteres gyorsváltó tagjaként ezüstérmet szerzett.
Két magyar versenyző állhatott fel a dobogóra a  38. Tour de Hongrie szombathelyi előfutamát követően. Az 1000 méteres szakaszon Szalontay Sándor a második, míg Peák Barnabás a harmadik helyen végzett.

Öt esztendeje minden nyáron tábort szervez a fiatal futsalosoknak a Swietelsky-Haladás VSE. Idén a fiatalabbak Szombathelyen, míg az idősebbek a Balaton partján edzhetnek, játszhatnak.

Megkezdte a felkészülést a júliusban induló bajnoki szezonra a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgócsapata. A zöld-fehérek keretében egyelőre nem volt nagy mozgás.

Több száz szurkoló jelenletében köszöntötte a város vezetése a bajnoki ezüstérmes Falco-Vulcano Energia KC kosarasait az Aréna Savariában. A közel egy órán át tartó ünneplésről egyedül Szrecsko Szekulovics hiányzott, aki családi gyász miatt maradt távol az eseménytől.

A szombathelyiek 78:71-es vereséget szenvedtek Székesfehérváron a páros csata  mindent eldöntő ötödik mérkőzésén.

Gyurátz Réka és Halász Bence révén két aranyérmet gyűjtött be a Dobó SE a felnőtt atlétikai országos bajnokságon. Halász Bence pályafutása során első alkalommal győzte le az olimpiai bajnok Pars Krisztiánt.

Megnyerte a döntő első mérkőzését a Falco-Vulcano Energia KC kosárlabdacsapata. A szombathelyiek 77:76 arányban diadalmaskodtak az Alba Fehérvár otthonában és így  1:0-ra vezetnek a három győzelemig tartó páros csatában.

Már csak egyetlen győzelem hiányzik a Falco kosárcsapatának ahhoz, hogy bejusson a bajnoki döntőbe. A szombathelyiek Körmenden tudtak 81:78 arányban nyerni és így 2:0-ra vezetnek a fináléba kerülésért vívott páros csatában.