Hiba
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Bejutott a bajnokságban a  legjobb négy közé a Falco-Vulcano Energia KC kosárlabdacsapta. A szombathelyiek 84:77-re nyertek Kaposváron és ezzel le is zárták a három győzelemig tartó páros csatát.  

Bronzérmes szombathelyi versenyzőket köszöntött a Városházán Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere és Koczka Tibor alpolgármester.  

Az idei évad első murvás versenyén, a III. Iseum Rallyen számos újdonság várja a résztvevőket - erről sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők. A rajtceremóniára pénteken 19 órakor kerül sor, az Iseumnál.

Zsinórban 19. hazai mérkőzését is megnyerte a Falco-Vulcano Energia KC élvonalbeli kosárlabdacsapata. A szombathelyiek újabb sikerüknek köszönhetően 2:1 arányban vezetnek a Kaposvár elleni páros csatábban.

Idén is Szombathelyen kezdődik a legnagyobb magyar kerékpáros körverseny. A Tour de Hongrie prológján ezúttal több mint száz versenyző száll majd nyeregbe, akik között ott lesz a tavalyi győztes, Szalontay Sándor is.

A zárónegyedben fordítva 88:80 arányban legyőzte a Falco-Vulcano Energia KC kosárlabdacsapata a ZTE gárdáját. A szombathelyiek sikere azt jelenti, hogy a második helyen zárják a középszakaszt.

A Benczúr Gyula Utcai Óvodában adták át hazánkban a 200. ovi-foci pályát. Szombathely élen jár az ovisport programban, tizenkét pálya épül, a gyermekek folyamatosan  vehetik birtokba az új létesítményeket.  

Zsinórban tizenötödik hazai mérkőzését is megnyerte a Falco-Vulcano Energia KC  kosárlabdacsapata. A szombathelyiek ezúttal a bajnoki címvédő Szolnoki Olaj  gárdáját győzték le 77:71 arányban.

A felsőházi középszakasz 5. fordulójában bravúros győzelmet aratott Zalaegerszegen a Falco-Vulcano Energia KC kosárlabdacsapata. A szombathelyiek 80-68 arányban nyertek a ZTE elleni szomszédvári rangadón.

A több éve tartó eredményes együttműködést folytatva a Swietelsky Vasúttechnika Kft. 2017-ben százmillió forinttal támogatja a Haladás VSE futsalosait és utánpótláskorú labdarúgóit.

Magabiztos játékkal 3:0 arányban nyert a Kalocsa ellen a Haladás VSE-Sportiskola NB II-es női röplabdacsapata. A szombathelyiek ezzel egy győzelemre kerültek a bajnoki címtől.

Vereséggel kezdte a felsőházi középszakaszt a Falco-Vulcano Energia KC élvonalbeli kosárlabdacsapata.
A Vas megyei gyerekeknek nincs szégyellnivalójuk: ahogy egy évvel ezelőtt, úgy most is az országos statisztikák első harmadában végeztek. Az idei már a harmadik tanév, hogy tesztelik a felső tagozatos és középiskolás diákok fizikai állapotát.

Vereséggel kezdte a felsőházi rájátszást a Viktória FC NB I-es női labdarúgócsapata. A szombathelyiek úgy kaptak ki 2:1-re az MTK otthonában, hogy a félidőben még 1:0-ra vezettek.

Összesen hat érmet nyert a magyar kötöttfogásúbirkózó-válogatott a Szombathelyen rendezett nemzetközi versenyen. Lőrincz Tamásék négy súlycsoportban az első, míg kettőben a harmadik helyen zártak.

A Vasas elleni mérkőzésen kiállított Halmosi Pétert három bajnoki találkozóról tiltotta el a szövetség fegyelmi bizottsága. A 35-szörös válogatott labdarúgó így legközelebb április 15-én léphet majd pályára tétmeccsen.

Három kontinens kötöttfogású birkózói mérik össze tudásukat a Magyar Nagydíjon a hétvégén. A rangos viadalt követően március és április fordulóján szintén az Aréna Savaria ad otthont az U23-as birkózó Európa-bajnokságnak is.

Kifejezetten jól szerepeltek a Haladás VSE súlyemelői a hatodik alkalommal megrendezett Tóth Géza Emlékversenyen. A kiemelkedő teljesítménynek köszönhetően áprilisban két szombathelyi sportoló világversenyen képviselheti a magyar színeket.

A Ferencváros ellen szerepel a hétvégén a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgócsapata. A vasi zöld-fehérek bizakodó hangulatban, de a régóta sérült Rózsa Dániel, Németh Márió és Ezequiel Calvente nélkül utaznak a fővárosba.

Győzelemmel kezdte a rájátszást a Haladás VSE-Sportiskola NB II-es női röplabdacsapata.