Hiba
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Több száz szurkoló jelenletében köszöntötte a város vezetése a bajnoki ezüstérmes Falco-Vulcano Energia KC kosarasait az Aréna Savariában. A közel egy órán át tartó ünneplésről egyedül Szrecsko Szekulovics hiányzott, aki családi gyász miatt maradt távol az eseménytől.

A szombathelyiek 78:71-es vereséget szenvedtek Székesfehérváron a páros csata  mindent eldöntő ötödik mérkőzésén.

Gyurátz Réka és Halász Bence révén két aranyérmet gyűjtött be a Dobó SE a felnőtt atlétikai országos bajnokságon. Halász Bence pályafutása során első alkalommal győzte le az olimpiai bajnok Pars Krisztiánt.

Megnyerte a döntő első mérkőzését a Falco-Vulcano Energia KC kosárlabdacsapata. A szombathelyiek 77:76 arányban diadalmaskodtak az Alba Fehérvár otthonában és így  1:0-ra vezetnek a három győzelemig tartó páros csatában.

Már csak egyetlen győzelem hiányzik a Falco kosárcsapatának ahhoz, hogy bejusson a bajnoki döntőbe. A szombathelyiek Körmenden tudtak 81:78 arányban nyerni és így 2:0-ra vezetnek a fináléba kerülésért vívott páros csatában.

A bronzérmet szerezte meg a bajnokságban a Viktória FC NB I-es női labdarúgócsapata. A szombathelyiek a mindent eldöntő harmadik mérkőzésen 1:1-es döntetlent követően  11-esekkel győzték le a Győri ETO együttesét.

A Falco kosárlabdacsapata nyerte a Körmend elleni páros csata első mérkőzését. A szombathelyiek óriási küzdelemben 89:88 arányban győztek az Aréna Savariában a Rába-partiak ellen.

Bejutott a bajnokságban a  legjobb négy közé a Falco-Vulcano Energia KC kosárlabdacsapta. A szombathelyiek 84:77-re nyertek Kaposváron és ezzel le is zárták a három győzelemig tartó páros csatát.  

Bronzérmes szombathelyi versenyzőket köszöntött a Városházán Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere és Koczka Tibor alpolgármester.  

Az idei évad első murvás versenyén, a III. Iseum Rallyen számos újdonság várja a résztvevőket - erről sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők. A rajtceremóniára pénteken 19 órakor kerül sor, az Iseumnál.

Zsinórban 19. hazai mérkőzését is megnyerte a Falco-Vulcano Energia KC élvonalbeli kosárlabdacsapata. A szombathelyiek újabb sikerüknek köszönhetően 2:1 arányban vezetnek a Kaposvár elleni páros csatábban.

Idén is Szombathelyen kezdődik a legnagyobb magyar kerékpáros körverseny. A Tour de Hongrie prológján ezúttal több mint száz versenyző száll majd nyeregbe, akik között ott lesz a tavalyi győztes, Szalontay Sándor is.

A zárónegyedben fordítva 88:80 arányban legyőzte a Falco-Vulcano Energia KC kosárlabdacsapata a ZTE gárdáját. A szombathelyiek sikere azt jelenti, hogy a második helyen zárják a középszakaszt.

A Benczúr Gyula Utcai Óvodában adták át hazánkban a 200. ovi-foci pályát. Szombathely élen jár az ovisport programban, tizenkét pálya épül, a gyermekek folyamatosan  vehetik birtokba az új létesítményeket.  

Zsinórban tizenötödik hazai mérkőzését is megnyerte a Falco-Vulcano Energia KC  kosárlabdacsapata. A szombathelyiek ezúttal a bajnoki címvédő Szolnoki Olaj  gárdáját győzték le 77:71 arányban.

A felsőházi középszakasz 5. fordulójában bravúros győzelmet aratott Zalaegerszegen a Falco-Vulcano Energia KC kosárlabdacsapata. A szombathelyiek 80-68 arányban nyertek a ZTE elleni szomszédvári rangadón.

A több éve tartó eredményes együttműködést folytatva a Swietelsky Vasúttechnika Kft. 2017-ben százmillió forinttal támogatja a Haladás VSE futsalosait és utánpótláskorú labdarúgóit.

Magabiztos játékkal 3:0 arányban nyert a Kalocsa ellen a Haladás VSE-Sportiskola NB II-es női röplabdacsapata. A szombathelyiek ezzel egy győzelemre kerültek a bajnoki címtől.

Vereséggel kezdte a felsőházi középszakaszt a Falco-Vulcano Energia KC élvonalbeli kosárlabdacsapata.
A Vas megyei gyerekeknek nincs szégyellnivalójuk: ahogy egy évvel ezelőtt, úgy most is az országos statisztikák első harmadában végeztek. Az idei már a harmadik tanév, hogy tesztelik a felső tagozatos és középiskolás diákok fizikai állapotát.