Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

A két zöld-fehér csapat az ellentétes félidők végén megosztoszott a pontokon. 

A második negyed után 51-60 volt az állás, de a harmadik és a nagyedik negyedben ismét bebizonyította a FALCO, hogy hazai pályán nem lehet legyőzni! 

Tehetsz Érte(d) címmel rendeztek sporttudományi konferenciát az ELTE szombathelyi campusán. Az egyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kara, valamint a Nemzeti Pedagógusképző Kar által szervezett eseményen szóba kerültek az iskolai testnevelésórák módszertani újításai, és a gyógytestnevelés fontossága.

Tizenkilencedik alkalommal rendezték meg a Játsszunk együtt! elnevezésű Derkovits Kupát. A játékos sportvetélkedőn ezúttal hét óvoda vett részt. Győztest nem hirdettek, minden gyermek díjakkal, ajándékokkal mehetett haza.

Első alkalommal indított versenyzőket a portugál nemzetközi bajnokságon a Leo Karate-do SE. A kétfős szombathelyi különítmény két bronzéremmel tért haza a kissé furcsa bíráskodást hozó viadalról.

Nagy érdeklődés mellett rendezték meg a Bercsényi-iskolában a tollaslabda diákolimpia megyei döntőjét. A viadal színvonalára nem lehetett panasz, nagyon sok tehetséges diák ütötte a labdát.

Hétvégén folytatódik az NB I-es labdarúgó bajnokság pontvadászata. Rögtön a tavaszi szezon első mérkőzése 6 pontosnak ígérkezik a Haladás számára, hiszen a bentmaradásért harcoló közvetlen rivális Kisvárda érkezik Szombathelyre.

Száz éves jubileumát ünnepli ebben az évben a szombathelyi Haladás Vasutas Sportegyesület. Az 1919-ben alakult szervezet az éves programokat indító nyitógáláját szombaton 19:19-kor kezdte a Haladás Sportkomplexumban. Az eseményen a vasi sportélet vezetői, ikonjai együtt ünnepeltek.

Közel hathónapos spanyolországi légióskodás után visszatért a Falco kosárlabdacsapatába Perl Zoltán. A válogatott játékos másfél évre szóló szerződést kötött nevelőegyesületével.

A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Falco KC Szombathely a hivatalos honlapján tudatta, hogy visszatért a klubhoz Perl Zoltán.

Kölcsönvette Rui Pedrót a Ferencvárostól a Hali. A portugál középpályás a szombathelyiek tájékoztatása szerint az idény végéig írt alá.

Új edző, Mucsi Péter irányításával vág neki a  2019-es esztendőnek a Haladás Extraligában szereplő női röplabdacsapata. A szombathelyiek a napokban két bajnoki mérkőzést is játszanak. Mindkettőt idegenben vívják meg.

Gőzerővel készülnek a Hobbisták Sportegyesület ökölvívói az idei versenyszezonra. A klub fiatal boxolói első sorban a diákolimpián és a korosztályos országos bajnokságon szeretnének jó eredményt elérni.

Összesen hét sportoló, valamint két edző utazik a Dobó SE háromhetes dél-afrikai edzőtáborába. Az atéléták ideális körülmények között készülhetnek majd az idei versenyszezonra, különös tekintettel a szeptemberi világbajnokságra.

Egy kosárral több. Éppen ennyi kellett a győzelemhez.

Napokon belül elkezdődhet a szombathelyi Sportliget fejlesztése. 1 milliárd 155 millió forintos uniós támogatással válik valódi rekreációs övezetté a város közkedvelt szabadidős központja. Aláírták a kivitelezésre vonatkozó vállalkozói szerződést. A részleteket hétfőn ismertették a városvezetők.

Január 18-25 között a törökországi Larában edzőtáborozik a Szombathelyi Haladás. Az ötcsillagos szállodától öt percre van az az edzőközpont, ahol kiváló körülmények várják a zöld-fehéreket.  

Jó mérkőzés, egy pontos győzelem, harmadik hely.

Több más élvonalbeli labdarúgó csapathoz hasonlóan a bajnokság utolsó helyén szerénykedő Szombathelyi Haladás is munkába állt csütörtökön.  A vasi zöld-fehérek eltökélt szándéka: bent maradni az NBI-ben. Az év első edzésén egy új arc is feltűnt Halmosiék körében.

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte a csapatokat, majd díjakat adott át a 33-Szilveszter-Concordia Üzemanyagkutak Kupa kispályás focitornán az Aréna Savariában.