Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Parázs hangulatú derbi

2018-04-18, 13:08
   |   Kategória: Sport
A meccs előtt mindkét vezetőedző fogadkozott, aztán szombat délután szinte telt ház, mintegy 500 néző előtt, a szurkolóknak köszönhetően parázs hangulatban kezdődött el a várva-várt rangadó.
Haladás – SZKKA 26-41 (11-19)
Haladás: Putz, Márkus, Dudora (kapusok) – Hrabovszky 5/1, Kozma 5/4, Kaposvári 4, Simsik 3, Takács I. 3/1, Kiss N. 3, Sebestyén 2, Szabó J. 1, Gerencsér, Baranyai. Vezetőedző: Kovács László.


SZKKA: Schneck Réka 1, Mayer Maja 4, Horváth Petra 4, Virág Noémi 5, Schneider Éva 8, Takács Krisztina 3, Takács Bianka 2, cserék: Pálinkás Viktória, Jurik Petra (kapusok), Csire Fanni 6, Smid Eszter 2, Szendrei Barbara 3, Pődör Rebeka 3, Bozzai Zsófia, Cser Dóra.

Az 1. percben 7-esből szerzett vezetést a Hali, 1-0, majd az SZKKA részéről Schneider és Takács B. is betalált, aztán a 6. percben Mayer Maja révén átvette a vezetést az SZKKA, amit aztán nem is engedtek ki az egész meccsen a kezükből.
A 10. percben Virág Noémi is beköszönt, 2-6 volt az állás, miután az SZKKA hálóőre, Schneck Réka fantasztikusan védett, még hetest is hárított. A15. percben már 5 góllal is vezettek a vendégek, 2-7, majd egy kicsit közelebb léptek a zöld-fehérek, feljöttek, 5-8-nál Józsa Krisztián időt is kért.
Használt a dorgálás, mert a 20. percben Szendrei Barbara találatai és Schneck Réka bravúrjai után 7-11-et mutatott az eredményjelző. Ezután Schneider Éva szép találatainak köszönhetőn állandósult a 4-5 gólos különbség. A szünet előtt még Mayer lőtt még egy gólt, így 11-19-nél vonultak pihenőre a csapatok.


Szünet után Mayer távoli üres kapus góljával indult a 2. játékrész, 11-20. Aztán a 35. percben 14-25, a 40. percben 16-28 volt az állás, a Hali mestere időt is kért. A 2. félidő felénél már eldőlt a meccs, Pődör Rebeka is betalált, 16-33-nál zúgott az ,,Egy csapat van Szombathelyen” rigmus. Az 50. percbe kialakult a legnagyobb különbség, 18-36. Ezután kicsit felzárkóztak a hazaiak, de Pődör Rebeka újra betalált, ezzel 21-37. A Hali kicsit magára talált, az SZKKA pedig egy pár percig megtorpant, 23-38-nál Józsa Krisztián újra időt kért. Az utolsó percekben felváltva estek a gólok és a vége 26-41 lett.

A 10. helyezett Haladás a jövő héten a 8. helyen tanyázó Győri Audi ETO KC U18, míg a dobogós SZKKA a sereghajtó VKLSE Győr otthonában gyűjtheti tovább pontjait.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb

 • Kötő utcai sportpark
  Kötő utcai sportpark A Stromfeld-lakótelep után a Nyitra utcai iskola szomszédságában épül meg a város második sportparkja, ahol…
 • Jogásznap
  Jogásznap Az író-költő és jogtudós politikusra, egykori igazságügy-miniszterre, Horváth Boldizsárra emlékeztek a 23. Vasi Jogásznap résztvevői…
 • Család- és gyermekjóléti szolgálatás
  Család- és gyermekjóléti szolgálatás Tavaly több mint 1200 háztartás vette igénybe a család- és gyermekjóléti szolgálatást Szombathelyen. Legtöbbször megélhetési…
 • Fúvósfarsang
  Fúvósfarsang Indulókat, klasszikus darabokat, filmbetéteket és rockdalokat is játszott a Szombathelyi Ifjúsági Fúvószenekar a farsangi hangversenyén…
 • Oktatási bizottság
  Oktatási bizottság Mintegy húsz napirendi pontot tárgyalt meg nyilvánosan a közgyűlés csütörtöki ülése előtt a város oktatási…