Hiba
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Tánc gála

2018-05-31, 14:42
   |   Kategória: Sport
Tizenötödik alkalommal tartott évadzáró gálát a Lorigo művészeti iskola. A kis táncosoknak köszönhetően  ezúttal két alkalommal is zsúfolásig megtelt az Agora Művelődési és Sportház nézőtere.
A Lorigo Táncsport Egyesület szervezésében, felügyelete mellett több szombathelyi általános iskolában, valamint óvodában zajlik táncoktatás. A gyerekek a foglalkozások keretében játékos formában ismerkedhetnek meg ennek a művészeti ágnak az alapjaival. Az iskolaév végén pedig népes közönség előtt adhatnak számot az elsajátítottakról.  

Faludiné Lovas Henriette - művészeti vezető, Lorigo TSE

“Testnevelésóra vagy délutáni szakkör keretében voltak ezek az oktatások. Hagyományosan, ez már a 15. alkalom, hogy a tanév végén készülnek a csoportok egy külön koreográfiával. Ezen keresztül láthatják a  szülők, hogy valamivel eltöltöttük ezt az időt. Nagyon hasznosan.”

Idén a nagyon sok gyermek és még több szülő, hozzátartozó miatt két gálát is kellett tartani az Agora Művelődési és Sportházban. Az egészen kezdő apróságok mellett azok a gyerekek is felléptek, akik már versenyszerűen űzik ezt a sportágat.  

Faludi Eliza - versenyző, Lorigo TSE

“Egy részt azért, hogy a kicsik megismerhessék a táncot és többen jöjjenek táncolni. Nekünk pedig élvezet, hogy felléphetünk.”

A Lorigo nem titkolt célja, hogy a fellépő ovisok, kisiskolások közül a legtehetségesebbeket leigazolja a táncsport egyesületbe. Így biztosítva lenne a megfelelő számú és minőségű utánpótlás.   
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb