Hiba
 • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Király Kupa

2018-06-28, 11:32
   |   Kategória: Sport
A házigazda Haladás mellett a címvédő Paks, valamint egy magyar és egy szlovén másodosztályú csapat vesz részt a jubileumi, 15. Király Kupa küzdelmein. A tornát idén július 7-én, szombaton rendezik meg.
Sajtótájékoztató keretében ismertették a média képviselőivel a 15. Király Kupa menetrendjét. Eszerint  idén a Haladáson kívül a tavalyi első helyezett Paks, valamint a kétszeres győztes Kaposvári Rákóczi képviseli a tornán a  magyar színeket. Rajtuk kívül a szlovén második vonalban szereplő FK Pohrobnie vesz részt a viadalon. A külföldi együttes első alkalommal teszi tiszteletét a rendezvényen.  

Király Gábor - labdarúgó, Szombathelyi Swietelsky-Haladás

“Én azt gondolom, hogy egy felkészülés alatt mindig vannak hullámvölgyek egy-egy csapatnál és pont ezért nem a nevek jelentőségéből kell kiindulni, hiszen lehet egy jobb nevű csapat is rossz formában. Viszont lehet egy szerényebb nevű csapat is jobb formában. Ilyenkor az alapozásnál a pillanatnyi szituáció, állapot fog dönteni.”

A Haladás csapata hétfőn négynapos edzőtáborba utazik a Szlovéniába, ahol egy edzőmeccset is játsszanak Michal Hipp tanítványai. A  gárda a haza érkezés után folytatja a felkészülést a bajnokság július végi rajtjára. A szombathelyiek ugyan nem helyeznek külön hangsúlyt a Király Kupára, ám ettől függetlenül szeretnének rajta jól szerepelni.

Németh Márió - labdarúgó, Szombathelyi Swietelsky-Haladás

“Külön nem készülünk rá, de igazából ez egy hazai torna, hiszen a Gabi a csapattársunk, így ezt mindenképpen szeretnénk most megnyerni. Ez elmúlt években nem sikerült. Ez jó, mert a csapat számára önbizalmat ad.”

A július 7-i torna 14 órakor a Haladás-Kaposvár meccsel kezdődik, majd a Paks-FK Pohrobnie összecsapással folytatódik. A két vesztes délután fél hatkor a harmadik, míg a két győztes 19 órakor az első helyért lép pályára. A felnőtt belépőjegyek 600, míg a diák és nyugdíjas tikettek 400 forintba kerülnek.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

 • Vízügyi évértékelő
  Vízügyi évértékelő Nem volt az idén jelentős árvíz a Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóság működési területén. Egy alkalommal kellett…
 • Téligumi
  Téligumi Leginkább a lamellás szerkezet, a nagy, mély bordák, amely a havat, meg a vizet hivatott…
 • Zörej hangszerek
  Zörej hangszerek Értő kezekbe kerülnek az Örökség-serleget is kiérdemelt Egyházashetyei Zörej Zenekar hangszerei, így folytatódhat a 2002-ben…
 • Kórustalálkozó
  Kórustalálkozó Szent Mártonhoz kötődő kórusok találkoztak Szombathelyen. A házigazdán kívül két vidéki felnőtt énekkar, és egy…
 • Katasztrófavédelmi gyakorlat
  Katasztrófavédelmi gyakorlat Buszbaleset sérültjeinek mentése, eltűnt turistacsoport felkutatása és árvízi védekezés is része volt annak a nagyszabású…

Legnépszerűbb