Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

VIKTÓRIA

2018-07-11, 14:03
   |   Kategória: Sport
Megkezdte a felkészülést a 2018-2019-es bajnoki szezonra a Haladás-Viktória FC élvonalbeli női labdarúgócsapata. A szombathelyiek vasárnap már le is játsszák az első edzőmérkőzésüket.
Tizenhat mezőnyjátékossal és két kapussal vágott neki a felkészülésnek a Viktória FC női focicsapata. A vasi hölgykoszorú számára kifejezetten kemény programot állított össze Simon Attila vezetőedző, aki hetente nyolc tréninget tart a gárdának. A munka zömét ebben az időszakban természetesen az erőnléti munka teszi ki.

Simon Attila - vezetőedző, Haladás-Viktória FC

“Az első három hétben nyolc edzéssel fogunk készülni, plussz edzőmeccs. Abban a rendszerben, hogy a hét négy napján két edzést tartunk. Általában a délelőtti edzés erőnlét és gyorsaság fejlesztés lesz. A délutániak pedig csapatedzések lesznek.”

A nyári átigazolási szezonban nem volt nagy mozgás a játékoskeretben. Császár Hanna és Kun Barbara távozott a vasiaktól, a helyükre pedig hárman érkeztek. A válogatott Rácz Zsófia Hollandiából tér vissza a csapathoz, ám ő a sérüléséből felépült Heike Manharttal együtt csak a jövő héten kapcsolódik be a munkába. A kapus Dömsödi Petra Balatonfüredről, míg a védő Sitku Boglárka az NB II-es Kelen SC együtteséből jött a szombathelyiekhez.  

Sitku Boglárka - labdarúgó, Haladás-Viktória FC

“Szeretném magamból a legtöbbet kihozni és a legmagasabb szintre eljutni akár Magyarországon, akár külföldön is. Szerintem a Viktória tökéletes hely ahhoz, hogy kihozzam magamból, ugyanis sok a válogatott játékos, akiktől rengeteget tanulhatok edzésen és magánéletben is akár.”

Simon Attila együttese már vasárnap 17 órakor lejátssza az első edzőmeccsét. A vasiak a Slovan Bratislava együttesét foogadják a Király Sportlétesítményben. Azt követően pedig a Sturm Graz és a Südburgenland csapatával is megmérkőznek majd a szombathelyiek.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb