Hiba
 • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Vizilabda

2018-08-01, 14:19
   |   Kategória: Sport
A házigazda AVUS gárdái nyerték meg mindkét korosztály versengését a második alkalommal megrendezett Ifjúsági Vízilabda Karneválon. A szombathelyi viadalon öt ország korosztályos csapatai szálltak vízbe.
Rendkívül nagy érdeklődés mellett rendezték meg a II. Ifjúsági Vízilabda Karnevál a Tófürdőn. Az U13-as korosztályban tíz, míg az U17-esben nyolc csapat mérte össze tudását. A magyar gárdák mellett izraeli, török, spanyol és finn korosztályos együttesek indultak a háromnapos viadalon.

Vincze Balázs - főszervező, AVUS

“Érdemes egy ilyet továbbvinni és nem csak egyszeri alkalommá tenni. Szombathely jelentkezik egy OMV Kupával, világbajnoksággal, ami két hét múlva kezdődik, de úgy gondolom, hogy egy ilyen karnevál is része lehet az itteni sportéletnek. Ezért döntöttünk úgy, hogy idén is megrendezzük.”

A Tófürdő ezúttal is kifejezetten jó helyszínnek bizonyult. Szinte minden mérkőzést sok néző tekintett meg. A hazai játékosok számára pedig külön kihívást jelentett, hogy családtagjaik, barátaik előtt kellett bizonyítaniuk tehetségüket, felkészültségüket.

Baranyai Ákos - vízilabdázó, AVUS U17

“Most kezdtük el az ezőtábort. Ez megtöri ezt a monotonítást. Amúgy pedig szeretünk strandon játszani. ismerősök, szülők előtt. Nagy élmény ez mindenkinek.

A házigazda Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület csapatai remekeltek a viadalon. A Gortva Zoltán edzette U17-es és a Sztojadinov Nikola irányította U13-as csapat is az első helyen végzett. Igaz, mindkét együttes csak óriási csatában tudta begyűjteni az aranyérmet. A fiatalabbak egy izraeli, míg az idősebbek egy spanyol gárdát vertek egy-egy góllal a döntőben.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

 • CLLD Szakmai Fórum a Városházán
  CLLD Szakmai Fórum a Városházán A Városházán ismertették a Savaria Jövőjéért közösségfejlesztés elnevezésű projekt részleteit és felhívták a civil szervezetek…
 • FALCO - KTE 74:71
  FALCO - KTE 74:71 Remekül kezdte a Falco a Kecskemét elleni hazai összecsapását.
 • Sportolókat köszöntöttek
  Sportolókat köszöntöttek Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Koczka Tibor alpolgármester a Városházán köszönte…
 • Gyertyagyújtás
  Gyertyagyújtás Advent harmadik vasárnapjának előestéjén is ünnepi liturgiát tartottak a Fő téren.
 • Megyei közgyűlés
  Megyei közgyűlés Megtartotta idei utolsó ülését a  megyei közgyűlés. A képviselő-testületet Puskás Tivadar polgármester tájékoztatta az idei…

Legnépszerűbb