Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Döntetlen Győrben

2018-08-29, 11:01
   |   Kategória: Sport
2:2 arányú döntetlent játszott Győrben a Haladás-Viktória FC NB I-es női labdarúgócsapata. A szombathelyiek hiába játszottak a találkozó nagy részében fölényben, így is csak egyetlen pontot sikerült elhozniuk az ETO FC otthonából.
Egyértelműen esélyesként érkezett a zömében 20 év alatti fiatalokból álló ETO FC Győr otthonába a Viktória FC csapata. Ennek megfelelően aktívabban is kezdtek a szombathelyiek, ám ez az első félórában csak meddő mezőnyfölényt eredményezett. A 30. percben aztán jött Rácz Zsófia és közel 30 méterről óriási gólt ragasztott az amúgy jól teljesítő Barti kapujába. Az első félidőben több említésre méltó esemény nem is történt, így 1:0-ás vendégvezetéssel ért véget a játékrész. Térfélcserét követően némi meglepetésre nagyon gyorsan egyenlítettek a győriek: Süle Bódai bal oldali beadása után bólintott a hálóba. A 61. percben pedig már vezettek is a hazaiak, ugyanis Süle szenzációs cselsorozat után helyezett a vasiak kapujába.

Süle Dóra - labdarúgó, ETO FC Győr

“Elég kiegyenlített volt a mérkőzés. Voltak helyzetek itt is, ott is, de kihagytuk őket. Elkerülhető gólt kaptunk az első félidő vége felé. A másodikban szerintem teljesen pozitívan mentünk fel a pályára, nagyon jól játszottunk és szerencsére nekem is sikerült betalálnom.”

A folytatásban a Viktória FC mindent egy lapra feltéve kezdett el rohamozni és a 81. percben össze is jött az egyenlítést, bár a gólt a győri Kovács szerezte, akiről a saját kapujába pattant a labda. Az utolsó percekben a szombathelyiek komoly fölénybe kerültek, de újabb találat már nem született, így 2:2 arányú döntetlen lett a derbi vége.

Simon Attila - vezetőedző, Haladás-Viktória FC

“Olyan nyoomás alá helyeztük a Győrt, hogy gólt is tudtunk rúgni, ki is egyenlítettünk és rengeteg ziccert alakítottunk ki. Felkészülés alatt is éreztem, hogy védekezésben követünk el nagyobb hibákat. A Fradi ellen is ez volt a probléma és most is.”

A Viktória FC nem kezdte túlságosan acélosan a bajnokságot, mivel két fordulót követően csupán egyetlen pontja van, amivel a tabella utolsó előtti, azaz hetedik helyén áll. A szombathelyiek legközelebb szeptember 8-án lépnek pályára, amikor a negyedik pozíciót elfoglaló Astra együttesét fogadják.  
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb