Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Vizilabdás toborzó

2018-08-31, 14:48
   |   Kategória: Sport
Tovább akarja bővíteni taglétszámát az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület. Az új uszodarésznek köszönhetően jóval több pólós képzésére van lehetőségük, ezért pénteken rendhagyó toborzót tartanak.
Évek óta nagyjából kétszáz gyermek vízilabdázik Szombathelyen az AVUS keretein belül, ennek ellenére a vasi klubnál úgy gondolják, hogy ez még kevés, növelni akarják a pólózó gyerekek számát. A fiatalok számára vonzó lehet, hogy az egylet korosztályos csapatai különböző országos bajnokságokban szerepelnek, ahol olyan Európa-szerte ismert együttesek utánpótlásával mérhetik össze a tudásukat mint például a Szolnok, az Eger, avagy éppenséggel az Újpest.  

Vincze Balázs - szakmai igazgató, AVUS

“Több gyereket tudunk és szeretnénk is megmozgatni. A serdülő és ifjúsági csapataink edzésén is látszik, hogy két korosztályból, ahol nekünk 28-30 gyereknek kellene lennie, vagyunk 14-en.”

A szombathelyi klub felnőtt csapata tavaly feljutott az OB I-be. A vezetés egyértelmű célja, hogy az élvonalban szereplő együttesben minél több sajátnevelésű fiatal kapjon szerepet. Emellett az új uszodarész megépülésével az infrastrukturális feltételek is adottak ahhoz, hogy a gyerekek komoly perspektívát lássanak a sportágban.  

Galambos Gergely - vízilabdázó, AVUS

“Jó az uszoda. Megépült az új uszodáni is. A hangulat nagyon jó az edzéseken. Jók az edzők. Komoly karriert is el lehet itt kezdeni, ha mindenki odafigyel és komolyan veszi az edzéseket.”

Az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Egyesület pénteken 17 órakor rendhagyó toborzóra várja azokat a gyerekeket, akik szeretnének belekóstolni a vízipólóba. Az érdeklődők a Termálfürdő bejárátánal találkozhatnak a klub jelenlegi játékosaival, vezetőivel, akikkel közösen futhatnak egy kört a Csónakázótó körül. Akik teljesítik a távot, jutalomban részesülnek.  
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb