Hiba
 • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Átalakulás

2018-08-31, 14:52
   |   Kategória: Sport
Nagyon komoly átalakuláson ment át a Haladás VSE futsalcsapata a nyári holtidényben. A változásokról sajtótájékoztató keretében számoltak be a klub elöljárói a média képviselőinek.
Új néven, új vezetőedzővel, ám lényegében változatlan célokkal fut neki a jövő héten kezdődő 2018-2019-es idénynek a Kútház-Haladás VSE élvonalbeli férfi futsalcsapata. A szombathelyiek az előző szezonban a bajnokságban a harmadik, míg a Magyar Kupában az első helyen végeztek, így nagyon magasra tették a lécet, de Bokor Zsolt sportigazgató véleménye szerint képesek lehetnek a magasabb elvárások teljesítésére is.  

Bokor Zsolt - sportigazgató, Haladás VSE

“Nem titkolt vágyunk, hogy minél előrébb végezzünk. A kupában ennél nehéz lenne, de szeretnénk megismételni a tavalyi jó eredményt. Megvédeni a címünket. Azt gondolom, hogy nagyon sok munkával sikerülhet. Elég jól is igazoltunk. Sajnálom azokat akik váltottak és elmentek.”

A szerb Vladan Cvetanovic edzette csapat keretében nagyon sok változás történt. Hegyesi Zsolt, Gyurcsányi Zsolt, Bencsik Roland és Márkus Gábor a távozás mellett döntött, míg Németh Péter befejezte aktív pályafutását. Öreglaki Norbertet és Vidák Balázst pedig fél évre kölcsönadta a vasi egylet. A helyükre két szerb, valamint egy magyar válogatott játékost igazolt a Haladás. Az biztos, hogy Milos Simic, Veroljub Vukadinovic és Vas Ádám komoly erősítést jelenthet.

Vas Ádám - futsaljátékos, Kútház-Haladás VSE

“Volt más ajánlatom, két rangos csapat keresett a magyar bajnokságból, de a Haladás már tavaly is megkeresett és úgy gondoltam, hogy most ide kell jönnöm. Nagyon jók voltak a körülmények már akkor is, ezért Így döntöttem.”

A szombathelyi csapat szeptember 3-án, hétfőn kezdi meg szereplését a bajnokságban. A vasi zöld-fehérek 18 óra 15 perckor a győzelem elvárásával fogadják az Aréna Savariában az újonc Rubeola FC Csömör együttesét.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

 • Mesebolt Bábszínház - Ármányos puncspancs
  Mesebolt Bábszínház - Ármányos puncspancs Michael Ende kortárs klasszikusa, az Ármányos puncspancs lesz a Mesebolt Bábszínház 2018/19-es évadának első bemutató…
 • Faültetés
  Faültetés Nemcsak parkolóhelyekből, hanem zöldfelületből sem elég egy lakótelepen: most tíz új díszfát ültettek el a…
 • Gépész népszerűsítő kampány
  Gépész népszerűsítő kampány Jelenleg mintegy száz hallgatója van a duális gépészmérnök szaknak Szombathelyen, az első évfolyam jövőre végez.…
 • Könyvtár: A Pál utcai fiúk
  Könyvtár: A Pál utcai fiúk Nemecsek, Boka, Áts - ismert karakterek A Pál utcai fiúkból. A korabeli Budapest világával és…
 • Németh Pál Kollégium
  Németh Pál Kollégium Ünnepelni gyűltek össze csütörtökön a felújított Németh Pál Kollégium diákjai, tanárai, valamint a város és…

Legnépszerűbb