Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

AMERIKAI FOCI

2018-09-06, 16:20
   |   Kategória: Sport
Toborzási céllal nyílt edzés tartott a Szombathely Crushers amerikaifoci-csapata. A mostoha időjárás miatt csak néhány percig tartott a foglalkozás, ám ettől függetlenül a klub várja a sportág iránt érdeklődő, 12 évnél idősebb fiatalok jelentkezését.
Óriási sikert elérve megnyerte a Divízió 1-es bajnokságot a Szombathely Crushers amerikaifutball-csapata. A vasi klub a a későbbiekben szeretne egy alsóbb osztályban szereplő együttest is indítani, ezért toborzási céllal nyílt edzést tartottak. Sajnos egy nagy vihar szabályosan elmosta a rendezvényt, ám az egylet ettől függetlenül továbbra is várja az utánpótlás jelentkezését.

Tatár Sándor - játékos-edző, Szombathely Crushers

“Közel negyvenen vagyunk most a csapatban. A Divízió 1-es bajnokságban 45-en szerepeltünk, de sajnos estek ki játékosok. Többen mentek el. Ezt a keretet szeretnénk kibővíteni egy 80-90 főre. Szeretnénk indítani egy II-es csapatot a Divízió 2-ben. Valamint a juniorokat is szeretnénk beépíteni a csapatba.”

A másodosztályú bajnokságban remekül szereplő szombathelyi játékosok közül Horváth Balázs és Rozmann Ferenc bekerült a magyar válogatott bő keretébe is. Mindkettőjük véleménye szerint a sportág jellegének köszönhetően nagyon sok barátság kötetik a csapaton belül.

Rozmann Ferenc - játékos, Szombathely Crushers

“Lementünk a testvéremmel egy edzésre. Megtetszett, hogy ott volt 30-40 játékos. Tetszett, hogy különbözik az európai futballtól. Egyszerűen a társaság ott tartott.”

A Divízió 1-es bajnokság jövő év márciusában kezdődik majd. Addig a Crushers csapata megpróbál olyan felkészülést összehozni, melynek köszönhetően esélyük lehet a bajnoki cím megvédésére is. Ehhez persze új, a sportág iránt érdeklődő, 12 évesnél idősebb  játékosokra is szükségük lenne.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb