Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Focikupa

2018-09-11, 12:28
   |   Kategória: Sport
Kiváló hangulatban zajlott a hetedik Nyugat-Pannon Nagyvállalati Futballtorna. Idén is három kategóriában mérték össze tudásukat a szombathelyi és Vas megyei cégek dolgozói.
Hetedik alkalommal rendezték meg a Nyugat-Pannon Nagyvállalati Futballtornát, amelyen hat jelentős Vas megyei cég csapatai léptek pályára.

Hajdú Krisztián - szervező, BPW-Hungária Kft.

“Komoly felkészülés előzte meg ezt az eseményt. A lányoknál heti egy alkalommal készültünk az utolsó időszakban erre a tornára és nagyon pozitív az, amit nyújtottak, a hozzáállás. A mi csapatunkban is már nagyon sok ember, aki a törzsgárdát alkotja, úgy mond már tíz-húsz éve a  cégnél dolgoznak, és ahogy a cégen belül, itt is csapatban próbálunk nyerni és minél jobb eredményt elérni. “

Három kategóriában mérték össze tudásukat a nagyvállalat dolgozói, játszott az öregfiúk csapata, a korhatár nélküliek és a női futballisták gárdája.

Szeiler Alexandra - csapatkapitány, Schaeffler Savaria

“Idén ez a negyedik év, hogy megrendezik nekünk, nőknek is ezt a tornát. Minden évben egy kicsit más, minden évben egy kicsit változatos. Idén sajnos az egyik csapat nem tudott részt venni, ezért egy meccsel kevesebb van, de így is elég izgalmas a meccs.”

A hölgyek 2×10 percet játszottak, míg a férfi csapatok 2×12 percet.

Bartakovics Gábor - munkavállaló, Opel Szentgotthárd Kft.

“Most álltunk össze, ezzel az új formával végül is, remélem, azért ma megnyerjük, hát volt, hogy megnyertük már többször is. Ha jól tudom, azt hiszem, a vándorserleget is már elvittük egyszer, és hát reméljük ma is azért megnyerjük.”


Szombaton összesen 45 meccsen dőlt el az érmek sorsa. A nők mezőnyében a Schaeffler Savaria, az öregfiúknál az Aptiv, míg a vegyes kategóriában az Opel Szentgotthárd végzett az első helyen.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb