Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Torna

2018-09-26, 12:03
   |   Kategória: Sport
Kifejezetten jól szerepeltek a magyar tornászok a Szombathelyen megrendezett Világkupa versenyen. A sérült Dévai Boglárkát nélkülöző válogatott két arany-, valamint egy ezüstéremmel örvendeztette meg a közönséget.
Nagyon komoly mezőny, összesen 120 kitűnő tornász indult az Aréna Savariában megrendezett Világkupa versenyen. A viadalon több olimpiai, illetve világbajnoki érmes sportoló is szerepelt, így a rendkívül magas színvonal előre borítékolható volt. Sajnos a szombathelyiek kedvence, a nemrég ugrásban Európa-bajnoki címet szerző Dévai Boglárka nem lehetett ott a társai között, ugyanis pár nappal az erőfelmérő előtt kisebb műtétet hajtottak végre sérült lábfején.

Rácz Gábor - vezetőedző, Szombathelyi Sportiskola

“A hét közepén megműtötték és kivettek egy csontdarabot. Valamint a duzzanatban volt valami folyadék és azt is eltávolították, kitisztították a sebet. Most lábadozik a Bogi. Nagyon szeretett volna versenyezni.”

Kovács Zsófia pontosan fordított utat járt be, mint Dévai Boglárka. Ő egy hosszabb sérülés után most tért vissza, és rögtön egy aranyéremmel tette le a névjegyét. Harmadikként jutott be a gerenda döntőjébe, ahol egy 12,750 pontot érő gyakorlatot mutatott be, ami az első helyezést jelentette a számára. Természetesen boldogan hallgatta a tiszteletére szóló magyar Himnuszt.

Kovács Zsófia - tornász, magyar válogatott

“Most nagyon elégedett vagyok, hogy a gerenda fináléjába sikerült bekerülnöm. Harmadik helyen kerültem be, és nagyon örülök, hogy sikerült javítanom a gyakorlatomon.”

A magyar csapat összesen három medált gyűjtött be a szombathelyi Viágkupa versenyen. A gerendán diadalmaskodó Kovács Zsófián kívül még Böczögő Dorina szerzett egy első helyezést talajon. A férfiaknál Vecsernyés Dávid vitte a prímet, aki nyújtón végezett ezüstérmes pozícióban.  
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb