Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

MMA jótékonysági sajtótájékoztató

2018-10-10, 19:07
   |   Kategória: Sport
Adományt is gyűjtenek a  Magyar Amatőr Grappling MMAországos bajnokság első selejtezőjén, Szombathelyen. Az eseményen a Markusovszky Kórház gyermekosztályának daganatos betegeit, illetve az ő családjaikat támogathatják azok, akik az ingyenes rendezvényt meglátogatják.
Szombaton tartja a Marcus Security és a Budapest Police Sport Egyesület az MMA országos bajnokságának első selejtezőjét. A megmérettetésre eddig mintegy 150 versenyző regisztrált Európa több országából. Az esemény egyben adakozási lehetőség is.

Őze Balázs - főszervező

“Most úgy gondoltuk, hogy támogatjuk a fiatalokat, akik esetleg a küzdősport felé szeretnének elindulni, őet azzal támogattuk, hogy teljesen ingyenesség tettük magát a rendezvényt, viszont tombolafelajánlásokkal és adományládákkal szeretnénk támogatni az alapítványt.”


A Markusovszky Kórházban kezelik az egész régió daganatos betegséggel küzdő gyermekeit, akiknek a kedvezményezett alapítvány a támogatást szánja. Évente 100-150 új beteg érkezik - hangzott el a sajtótájékoztatón.

Györke Eszter - elnök, Alpokalja - A Daganatos Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

“A most befolyt összegből szeretnénk támogatni karácsonykor azokat a családokat, Masáth főorvos úr kezdeményezése, ezrt hozta létre ezt az alapítványt, hogy minden családnak, aki rászoruló, illetve aki öt éven belül küzdött a gyermekéért, vagy kemoterápiás kezelés alatt, őket karácsonykor nagy csomagokkal szoktuk támogatni.”

Ezekben tartós élelmiszert, ajándék, Mikuláscsomagokat, és idén - meglepetésként - karácsonyfa utalványt találnak a kedvezményezettek. A verseny szombaton lesz az Arena Savariában. Öt szombathelyi versenyzőnek lehet szurkolni az adományládák közt, várva a tombolát - ezek befolyt összegét kapja az Alpokalja alapítvány.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb