Hiba
 • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

MMA jótékonysági sajtótájékoztató

2018-10-10, 19:07
   |   Kategória: Sport
Adományt is gyűjtenek a  Magyar Amatőr Grappling MMAországos bajnokság első selejtezőjén, Szombathelyen. Az eseményen a Markusovszky Kórház gyermekosztályának daganatos betegeit, illetve az ő családjaikat támogathatják azok, akik az ingyenes rendezvényt meglátogatják.
Szombaton tartja a Marcus Security és a Budapest Police Sport Egyesület az MMA országos bajnokságának első selejtezőjét. A megmérettetésre eddig mintegy 150 versenyző regisztrált Európa több országából. Az esemény egyben adakozási lehetőség is.

Őze Balázs - főszervező

“Most úgy gondoltuk, hogy támogatjuk a fiatalokat, akik esetleg a küzdősport felé szeretnének elindulni, őet azzal támogattuk, hogy teljesen ingyenesség tettük magát a rendezvényt, viszont tombolafelajánlásokkal és adományládákkal szeretnénk támogatni az alapítványt.”


A Markusovszky Kórházban kezelik az egész régió daganatos betegséggel küzdő gyermekeit, akiknek a kedvezményezett alapítvány a támogatást szánja. Évente 100-150 új beteg érkezik - hangzott el a sajtótájékoztatón.

Györke Eszter - elnök, Alpokalja - A Daganatos Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

“A most befolyt összegből szeretnénk támogatni karácsonykor azokat a családokat, Masáth főorvos úr kezdeményezése, ezrt hozta létre ezt az alapítványt, hogy minden családnak, aki rászoruló, illetve aki öt éven belül küzdött a gyermekéért, vagy kemoterápiás kezelés alatt, őket karácsonykor nagy csomagokkal szoktuk támogatni.”

Ezekben tartós élelmiszert, ajándék, Mikuláscsomagokat, és idén - meglepetésként - karácsonyfa utalványt találnak a kedvezményezettek. A verseny szombaton lesz az Arena Savariában. Öt szombathelyi versenyzőnek lehet szurkolni az adományládák közt, várva a tombolát - ezek befolyt összegét kapja az Alpokalja alapítvány.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

 • Mesebolt Bábszínház - Ármányos puncspancs
  Mesebolt Bábszínház - Ármányos puncspancs Michael Ende kortárs klasszikusa, az Ármányos puncspancs lesz a Mesebolt Bábszínház 2018/19-es évadának első bemutató…
 • Faültetés
  Faültetés Nemcsak parkolóhelyekből, hanem zöldfelületből sem elég egy lakótelepen: most tíz új díszfát ültettek el a…
 • Gépész népszerűsítő kampány
  Gépész népszerűsítő kampány Jelenleg mintegy száz hallgatója van a duális gépészmérnök szaknak Szombathelyen, az első évfolyam jövőre végez.…
 • Könyvtár: A Pál utcai fiúk
  Könyvtár: A Pál utcai fiúk Nemecsek, Boka, Áts - ismert karakterek A Pál utcai fiúkból. A korabeli Budapest világával és…
 • Németh Pál Kollégium
  Németh Pál Kollégium Ünnepelni gyűltek össze csütörtökön a felújított Németh Pál Kollégium diákjai, tanárai, valamint a város és…

Legnépszerűbb