Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Futsal

2018-10-10, 19:09
   |   Kategória: Sport
Gyenge első félidőt követően végül magabiztos győzelemmmel tudta le a BME FC elleni bajnoki mérkőzését a Kútház-Haladás VSE élvonalbeli futsalcsapata. A szombathelyiek 8:4-es sikerüknek köszönhetően továbbra is a tabella közvetlen élmezőnyében állomásoznak.
Első alkalommal lépett pályára tétmérkőzésen a Haladás futsalcsapata a klub új sportcsarnokában. Talán a kissé szokatlan helyszín lehetett az oka annak, hogy az első félidőben kifejezetten gyengén teljesítettek a vasi zöld-fehérek és 4:2-es hátrányba kerültek. Szerencsére térfélcserét követően óriásit változott a játék képe. A hazaiak óriási tempót diktálva 5 perc alatt megfordították az állást és végül magabiztos, 8:4 arányú győzelmet aratttak a derbi végére teljesen elfáradó újonc fővárosi alakulat ellen. A szombathelyi gárda legeredményesebb játékosa ezúttal is Dróth Zoltán volt, aki négy találatot szerzett.

Dróth Zoltán - futsaljátékos, Kútház-Haladás VSE

“Az első félidőben én nem is tudom, hogy mi volt a csapattal. Azt nem is mondom el, hogy mi hangzott el a félidőben. De az a lényeg, hogy a második félidőben már mindenki nyerni akart és ide koncentrált. Örülök, hogy tudtunk nyerni.

A vendégek csapatának kapuját a volt szombathelyi Tyukász Péter őrizte. A roppant szerény és szimpatikus hálóőr remek teljesítményt nyújtott. Óriási szerepe volt abban, hogy csapata a második félidő közepéig partiban volt a jóval erősebb játékosállománnyal rendelkező hazaiakkal szemben.

Tyukász Péter - futsaljátékos, BME FC

“Úgy gondolom, hogy nagyon szép éveket töltöttem itt. A szurkolók is emlékeztek erre, mert szerencsére nagy szeretettel fogadtak. Érzemileg nehéz volt, de ezt félre tudtam tenni szerencsére és a pályán választ adtunk arra, hogy nem vagyunk mi egy lesajnált csapat, azt hiszem.”  


A Haladás csapata négy mérkőzést követően 10 ponttal a bajnoki tabella harmadik helyén áll. A zöld-fehérek legközelebb október 15-én hétfőn lépnek pályára, amikor a Debrecen együttesét fogadják a Rohonci úti sportcsarnokban. Azon a derbin már a leváltott szerb vezetőedző helyére kinevezett Sziffer András irányítja a vasiakat.  
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb