Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

VIKTÓRIA: négy győzelem

2018-10-18, 11:06
   |   Kategória: Sport
Zsinórban negyedik győzelmét aratta a Haladás-Viktória FC élvonalbeli női labdarúgócsapata. A szombathelyiek ezúttal a Szent Mihály együttesét verték idegenben 2:0-ra és ennek köszönhetően továbbra is a tabella második helyén állnak.
Remek formában érkezett a tabella utolsó előtti helyén álló Szent Mihály makói otthonába a Viktória FC csapata. Ennek megfelelően a találkozó első pillanataitól kezdve a vendégek uralták a játékot, ám az első félidőben így is csak egy Manhart kapufa, valamint egy óriási Siklér ziccer jelezte a fölényüket. A 0:0-ról kezdődő második játékrészben is a szombathelyiek maradtak támadásban, de a gól csak nem akart megszületni. A 85. percben viszont megtört a jég: Balogh beadásszerű szabadrúgása landolt a hazaiak hálójában. Nem sokkal később a vasiak hátvédje duplázott. Ismét szabadrúgásból vette be a dél-alföldiek kapuját és ezzel be is állította a 2:0-ás végeredményt.

Balogh Henrietta - labdarúgó, Haladás-Viktória FC

“Tudtuk, hogy egy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk mindaddig, amíg az első gólunkat meg nem szerezzük. Ez egészen a 85. percig tartott. Mivel a Szeged egy nagyon masszívan védekező csapat, ezért nagyon nehéz volt feltörni a védekezésüket. Tudtuk, hogy be fogunk találni, ezért nem is voltunk idegesek. Szerencsére pontrúgásból sikerült, amire sokat készültünk.”

Zsinórban aratott negyedik győzelmének köszönhetően a Viktória FC továbbra is a bajnoki tabella második helyén áll. A szombathelyiek a következő fordulóban a pontveszteség nélkül álló Ferencváros otthonába látogatnak. A két éllovas rangadóját az M4 sportcsatorna élőben közvetíti majd.

Simon Attila - vezetőedző, HaladásViktória FC

“Minden edző győzelmet vár. Azt látni kell, hogy ez a Ferencváros külön kategória, de nem megyünk feltartott kézzel. Megpróbálunk egy jó eredményt, pláne így, hogy végre a női labdarúgás is a képernyőre kerül élőben.  De még egyszer mondom, hogy a Fradi nem a többi csapat kategóriája.”

A vasi gárda legközelebb a Magyar Kupa harmadik fordulójában lép pályára. Simon Attila együttese október 21-én, vasárnap 11 órakor az Astra gárdáját fogadja. Azt követően pedig jöhet a Fradi elleni tévés meccs.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb