Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Gombfoci

2018-10-31, 20:58
   |   Kategória: Sport
Minden előzetes várakozás felett teljesítve a bajnoki tabella hetedik helyén végzett az NB I-ben a Vasi Gombfoci Egyesület csapata. Az újonc szombathelyieket egyetlen pillanatra sem fenyegette a kiesés réme.
Néhány év alatt, szó szerint a semmiből indulva jutott fel az NB I-be a Vasi Gombfoci Egyesület csapata. Ennek megfelelően szerény célokkal, a biztos bentmaradás reményében vágtak neki a szombathelyiek az élvonalbeli bajnokságnak. Ehhez képest a gárda remekül szerepelt: úgy végzett a középmezőnyben, hogy még az aranyérmes Testvériség SE ellen sem vallott szégyent. A kieső együtteseket pedig utcahosszal előzték meg Benkő Jánosék.

Benkő János elnök-játékos, Vasi Gombfoci Egyesület

“A tízcsapatos NB I-ben hetedikek lettünk. Ami egy újonc csapattól kiváló. Még olyan szinten is, hogy csak öt ponttal maradtunk el az ötödik helyezéstől. Egy kis zserencsével újoncként akár még az ötödik helyezést is el tudtuk volna érni. Én azt gondolom, hogy ez mindenképpen bíztató a jövőre vonatkozóan.”

A vasi gárda végig kiegyensúlyozott, jó játékot nyújtott. Ebben nagy szerepük volt a baráti hangulatban zajló edzéseknek, valamint azoknak a házibajnokságoknak, melyeket kedd esténkénként rendeztek meg főhadiszállásukon, a Herényiek Házában. Ezeken mindenki játszik mindenkivel, azaz az NB I-es játékosok akár az egészen kezdő utánpótláskorú fiatalok ellen is asztalhoz állnak.

Szirmay Endre - játékos, Vasi Gombfoci Egyesület

“Gyakorlatilag ennek az a légnyege, hogy mégis van valami tét. Ez a keddi találkozó az edzésekről szól. Nekem személy szerint ez az NB I-re való felkészülés szempontjából nagyon fontos, hogy minél többet játszak, hogy formában legyek. A többi játékosnak, akik alacsonyabb osztályban játszanak, szintén.”

Az NB I-es bajnokság jövő februárban kezdődik majd. Az biztos, hogy a vasi gárda már most megerősíti a keretét: az Európa-bajnoki címmel rendelkező ifjabb Farkas Gábor érkezik a szombathelyiekhez. Így pedig akár még a dobogót is megcélozhatják jövőre.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb