Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Asztalitenisz

2018-11-07, 19:25
   |   Kategória: Sport
Minden idők egyik legnagyobb létszámmal megrendezett honi nemzetközi korosztályos asztalitenisz-versenyének ad otthont az Aréna Savaria. Az ötnapos viadalon 46 ország több mint 350 játékosa indul majd.

Puskás Tivadar - polgármester

“Nagy öröm számunkra itt Szombathelyen immár hatodik alkalommal rendezhetjük meg a magyar ifjúsági és serdülő nemzetközi bajnokságot. Ahogy elhangzott, nagyjából rekord részvételre számítunk, hiszen a jelentkező versenyzők száma 360.”  

Puskás Tivadar ezekkel a szavakkal nyitotta meg azt a sajtótéjékoztatót, melyen a hatodik alkalommal megrendezett nemzetközi korosztályos asztalitenisz-verseny részleteit ismertették a média képviselőivel. A nemzetközi szövetség által az ifjúsági és serdülő korcsoportok részére kiírt pénzdíjas viadalon Magyarországon még soha nem látott népes mezőny indul majd. Az előzetes nevezések alapján 46 nemzet több mint 350 pingpongozója lép asztalhoz. A rendező magyarok kihasználva a lehetőséget 44 versenyzőt szerepeltetnek majd, akik közül néhányan akár érmes helyezést is elérhetnek. Az viszont biztos, hogy a jövő évi Európa-bajnokságra készülő legjobbjainknak nem lesz könnyű dolguk, ugyanis a szombathelyi viadalok történetében első alkalommal kínai asztaliteniszezők is tiszteletüket teszik az Aréna Savariában.

Lajtai Kristóf - versenyigazgató, MOATSZ

“Fontos felkészülési állomás. Gyakorlatilag nekünk az elkövetkezendő időszakban a legfontosabb torna a 2019-es Európa-bajnokság lesz. Itt nagyon jó lehetőség van arra, hogy a rendezés révén kínai, tajvani, japán versenyzőkkel is tudunk találkozni. Kontinensen kívüli roppant erős ázsiai versenyzőkkel és ez egy nagyon jó lehetőség erre.”

A szerdától vasárnapig tartó viadal programja minden nap reggel kilenc órakor kezdődik és várhatóan 22 óra körül ér majd véget az eredményhirdetéssel. Az érdeklődők ingyen nézhetik meg a földkerekség legjobb utánpótláskorú asztaliteniszezőit. Minden kategóriában indul majd a korosztályos világranglista első három helyezettje.


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb