Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Király Sportlétesítmény

2018-12-06, 17:47
   |   Kategória: Sport
Egy kétszintes, a 21. századi igényeket kielégítő épülettel és két műfüves pályával bővült a Király Sportlétesítmény Szombathelyen. A 108-szoros rekord válogatottsággal büszkélkedő hálóőr, Király Gábor 15 évvel ezelőtt megkezdett munkája újabb mérföldkőhöz érkezett csütörtökön.
2003-ban 30 lurkó befogadásával és nevelésével kezdte meg működését a Király SE - fogalmazott ünnepi köszöntőjében a Haladás ikonja, Király Gábor. Hozzátette: ma már 260 igazolt labdarúgója van a klubnak, akikkel 20 edző foglalkozik. Az egyesület mára kinőtte a meglévő létesítményt, ezért szükséges volt az új, mintegy 1000 négyzetméteres épület megépítésére.  

Király Gábor - alapító, Király Sportlétesítmény

"Nagyon sok funció van benne, egy funkcionális épületről van szó egy passzív közeli állapotú épület, hiszen a fenntartásra is mindig ügyelni kell és gondolni kell. 50 parkolóval gyarapodtunk, tehát közel most már 100 parkolónk van, ami szntén fontos stratégiai lépés az intézmény életében."

További több mint 10 ezer négyzetméterniy területen egy kis és egy nagy méretű ízületkímélő parafagranulátumos műfüves pályát is létesítettek. A beruházás 1 milliárd forintba került, kormánytámogatás mellett közel 50%-os volt önrésszel. Az egyesület töretlen fejlődését és Király Gábor szakmai tevékenységét a szövetség is elismeri és támogatja.

Vági Márton - főtitkár, Magyar Labdarúgó Szövetség

"Ez példaértékű és ez viszi előre a magyar sportot, hogy a külföldön, nemzetközi színtereken szerzett tudást, tapasztalatot, önbizalmat, szakértelmet hazahozzuk, elmagyarázzuk, használjuk."

Az átadó ünnepségen elhangzott az is, hogy a tervek szerint egy rehabilitációs épülettel is gyarapodik majd a Király Sportlétesítmény.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb

 • Kötő utcai sportpark
  Kötő utcai sportpark A Stromfeld-lakótelep után a Nyitra utcai iskola szomszédságában épül meg a város második sportparkja, ahol…
 • Közgyűlés után
  Közgyűlés után A költségvetési vitát lefolytatták, de a végszavazás elmaradt a szerdai közgyűlésen, így életbe lépett az…
 • Jogásznap
  Jogásznap Az író-költő és jogtudós politikusra, egykori igazságügy-miniszterre, Horváth Boldizsárra emlékeztek a 23. Vasi Jogásznap résztvevői…
 • Oktatási bizottság
  Oktatási bizottság Mintegy húsz napirendi pontot tárgyalt meg nyilvánosan a közgyűlés csütörtöki ülése előtt a város oktatási…
 • Iqor bál
  Iqor bál A Haladás Sportkompelxum VIP-termében tartotta idei farsangi bálját az iQor.