Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Horgász közgyűlés

2018-12-19, 15:01
   |   Kategória: Sport
Az idei fejlesztésekről, a halgazdálkodási programról, a horgászkártya bevezetéséről és a 2019-es tervekről is szó esett a sporthorgászok évzáró intézőbizottsági ülésén Vaskeresztesen. Átadták a "Vasi Vizek Legjobb Sporthorgásza" díjait is.
Pályázati forrásból nyolc tó környezete újult meg idén: utakat hoztak rendbe, pihenőhelyeket alakítottak ki. Sikerült teljesíteni a halgazdálkodási tervet, több olyan halfajt is telepítettek a vizekbe, amiket korábban nem, például compót és keszegféléket. Jövőre a vaskeresztesi központ épületének energetikai korszerűsét és az Alpesi-tó  bővítését tervezik.
Puskás Norbert - ügyvezető elnök, Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége

"A Magyar Horgász Szövetség abba az irányba megy, hogy közfeladatot ellátó szervezet lesz, ami jan. 1-től rengeteg új feladatot ró a szövetségekre és az egyesületekre, de hálistennek ehhez anyagi források is fognak társulni. Reméljük, hogy a horgászkártya bevezetése és a hozzá kapcsolódó informatikai rendszer a kezdeti nehézségek ellenére el fognak indulni."

Idén is megrendezték a "Vasi Vizek Legjobb Sporthorgásza" versenysorozatot. Az ötfordulós viadalon szoros végeredmény született: a versenyzőknél a büki Kovács Ákos lett a harmadik, másodiként végzett Hajba Gábor az Elektromosoktól, csapattársa Varga Bálint pedig ötödször is nyerni tudott. A siker titka az adott tavon megfelelő taktika megtalálása volt.

Varga Bálint - Elektromosok SHE

"Ezt a kétféle technikát aki jól tudta alkalmazni: az egyik vizen a nagyhalazást, a másikon az apróhalazást, azoknak jött ki legjobban az eredmény, azok voltak a legsikeresebbek."

A hobbi horgászok között Pajtli László három versenyt tudott nyerni a szezonban, ezzel első lett a sorozatban. Az ifik között a büki Misák Norbert győzött.

A horgászengedélyek január 31-ig érvényesek, februártól már az új jegyekkel lehet pecázni, amit horgászkártya birtokában lehet megváltani, ezért mindenkinek érdemes mielőbb regisztrálnia.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb